BACHELORSTUDIES.HU

Találj Biológia Graduális Tanulmányok Csehországban 2019

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

A Cseh Köztársaság, a tengerparttal nem rendelkező ország Közép-Európában. Az ország által határolt Németország a nyugati, Ausztria a déli, Szlovákia a keleti és Lengyelország az északi. A tőke és a legnagyobb városa, 1,3 millió lakosú, a Prágában.

A Legjobb Biológia Alapképzések Csehországban 2019

3 Találatok Biológia, Csehország Filter

Bachelor diploma a biológiai kémia területén

Johannes Kepler University Linz
Campus Nappali 6 félév Október 2019 Ausztria Linz Csehország Ceske Budejovice + 2 további

A Biológiai Kémia a természettudományok tudományos fokozata, amely biztosítja a hallgatók számára a kémia megértését, valamint az élő rendszerek kémiai és biológiai folyamatainak felületén alapuló elveket.

Bachelor diploma Bioinformatika

Johannes Kepler University Linz
Campus Nappali 6 félév Október 2019 Ausztria Linz Csehország Ceske Budejovice + 2 további

A biológia, a genetika, az orvostudomány, a gyógyszertár és a számítástechnika összekapcsolása - a számítástechnikával, a matematikával és a statisztikával nélkülözhetetlenné tette a bioinformatika területét.

Kémiai és technológiai alapképzés (élelmiszer- és biokémiai technológia szakirány)

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Csehország Prague

A Kémia és Technológia főiskolai tanulmányi program célja a matematika, a fizika és a kémia alapismereteinek és készségeinek teljesítése és bővítése. A tanulmányi alprogram a laboratóriumi munkák széles skáláját kínálja, amely erősíti a gyakorlati készségeket és megfelelően kiegészíti és kiterjeszti az elméleti ismereteket.