BACHELORSTUDIES.HU

Biológia Alapképzések Megtekintése 2019 in Prague Csehországban

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

Csehországban egy jól megalapozott és a kutatás-alapú egyetemi oktatás. Ez tette a tanulás ini Prága egyik a tananyag 's Európában, hiszen ápolja a szellem, a kreativitás és az innováció a diákok körében.

Ez a legnagyobb város a Cseh Köztársaságban, és a 's az egyik legfontosabb kutatási és oktatási központok. A sok oktatási intézmény található, itt biztosítja a hallgatók hazai és nemzetközi széles választéka programok, hogy vegyenek részt tartózkodásuk alatt. Az oktatás hatással van ez a város igen kedvező a társadalmi-gazdasági növekedést.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák in Prague Csehországban 2019

1 Találatok Biológia, Prague Filter

Kémiai és technológiai alapképzés (élelmiszer- és biokémiai technológia szakirány)

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Csehország Prague

A Kémia és Technológia főiskolai tanulmányi program célja a matematika, a fizika és a kémia alapismereteinek és készségeinek teljesítése és bővítése. A tanulmányi alprogram a laboratóriumi munkák széles skáláját kínálja, amely erősíti a gyakorlati készségeket és megfelelően kiegészíti és kiterjeszti az elméleti ismereteket.