Filter
Alapdiplomák
Csehország Prague Prague A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Biológia Alapképzések Megtekintése 2019 in Prague Csehországban

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A biológia & élettudományok középpontjában a különböző kémiai, fizikai és geológiai folyamatok élő szervezetekre gyakorolt hatásának vizsgálata áll. A szakirányok között megtaláljuk az ökológiát, az élettant és az evolúciót.

Csehországban egy jól megalapozott és a kutatás-alapú egyetemi oktatás. Ez tette a tanulás ini Prága egyik a tananyag 's Európában, hiszen ápolja a szellem, a kreativitás és az innováció a diákok körében.

Ez a legnagyobb város a Cseh Köztársaságban, és a 's az egyik legfontosabb kutatási és oktatási központok. A sok oktatási intézmény található, itt biztosítja a hallgatók hazai és nemzetközi széles választéka programok, hogy vegyenek részt tartózkodásuk alatt. Az oktatás hatással van ez a város igen kedvező a társadalmi-gazdasági növekedést.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák in Prague Csehországban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD | Mester | MSc

1 Találatok Biológia, Prague

Diplomák
Helyszín
Csehország
Prague
Prague
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD | Mester | MSc
University of Chemistry and Technology, Prague

A Kémia és Technológia főiskolai tanulmányi program célja a matematika, a fizika és a kémia alapismereteinek és készségeinek teljesítése és bővítése. A tanulmányi alprogr ... [+]

A kémia és a technológia alapképzési programja elsősorban a külföldi pályázók számára készült; azaz diákok, akik tandíjat fizetnek. Minden kurzus angolul történik.

A program végzősei alapvető ismereteket és készségeket szereznek a matematikában; fizika; szervetlen, szerves, fizikai és analitikai kémia; biológia; és biokémia.

Az elméleti oktatást számos gyakorlati laboratóriumi lehetőség egészíti ki, amelyek fejlesztik és erősítik az egyes diákok gyakorlati képességeit.

A program során az alapvető kötelező tantárgyakat kiegészítik a kötelező, opcionális és választható tanulmányi szakirányok (lásd a teljes tantervet) oktatása a különböző UCT Prague karok által.... [-]

Csehország Prague
Szeptember 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul