Filter
Alapdiplomák
Csehország Prague A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Biológia Alapképzések Megtekintése 2019 az Amerikai Egyesült Prague Csehországban

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A biológia & élettudományok a test és a test funkcióinak vizsgálatára összpontosít. A hallgatók olyan tanegységek közül választhatnak a képzés során, mint az anatómia, az élettan, a genetika, az immunológia vagy a toxikológia.

Csehországban egy jól megalapozott és a kutatás-alapú egyetemi oktatás. Ez tette a tanulás ini Prága egyik a tananyag 's Európában, hiszen ápolja a szellem, a kreativitás és az innováció a diákok körében.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Prague Csehországban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD | Mester | MSc
Egyéb képzési lehetőségek Csehország

1 Találatok Biológia, Prague

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD | Mester | MSc
University of Chemistry and Technology, Prague

A Kémia és Technológia főiskolai tanulmányi program célja a matematika, a fizika és a kémia alapismereteinek és készségeinek teljesítése és bővítése. A tanulmányi alprogr ... [+]

A kémia és a technológia alapképzési programja elsősorban a külföldi pályázók számára készült; azaz diákok, akik tandíjat fizetnek. Minden kurzus angolul történik.

A program végzősei alapvető ismereteket és készségeket szereznek a matematikában; fizika; szervetlen, szerves, fizikai és analitikai kémia; biológia; és biokémia.

Az elméleti oktatást számos gyakorlati laboratóriumi lehetőség egészíti ki, amelyek fejlesztik és erősítik az egyes diákok gyakorlati képességeit.

A program során az alapvető kötelező tantárgyakat kiegészítik a kötelező, opcionális és választható tanulmányi szakirányok (lásd a teljes tantervet) oktatása a különböző UCT Prague karok által.... [-]

Csehország Prague
Szeptember 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul