BACHELORSTUDIES

Megtekintése Élettudomány Alapképzések Ausztriában 2020

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

a biológia & élettudományok tanulmányok során a hallgatók a természettudományok olyan aspektusait vizsgálják, mint a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatása vagy a biológia és a geológia összefüggései.

Ausztria teszi ki a diákokat, hogy a különböző az ország 's "kiváló " kultúra. Ausztria kiváló külföldi tanulmányokat választás a diákok, akik érdekeltek a német nyelvet.

A Legjobb Élettudomány Alapdiplomák Ausztriában 2020

3 Találatok Élettudomány, Ausztria Filter

Bachelor Orvosi és Gyógyszerészeti Biotechnológia

IMC Fachhochschule Krems
BA
01 szept. 2020
<
Nappali
<
6 félévek
Angol
Campus

Az Orvosi és Gyógyszeripari Biotechnológia alapképzési program felkészíti Önt az egyik leggyorsabban növekvő kutatási területre a világon.

Tovább

Bachelor diploma Bioinformatika

Johannes Kepler University Linz
Alapképzés
BSc
okt. 2020
<
Nappali
<
6 félévek
Angol
Campus

A biológia, a genetika, az orvostudomány, a gyógyszertár és a számítástechnika összekapcsolása - a számítástechnikával, a matematikával és a statisztikával nélkülözhetetlenné ...

Tovább

Bachelor diploma a biológiai kémia területén

Johannes Kepler University Linz
Alapképzés
BSc
okt. 2020
<
Nappali
<
6 félévek
Angol
Campus

A Biológiai Kémia a természettudományok tudományos fokozata, amely biztosítja a hallgatók számára a kémia megértését, valamint az élő rendszerek kémiai és biológiai folyamatai ...

Tovább