Filter
Alapdiplomák
Ausztrália A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Összevetése Élettudomány Alapképzések Ausztráliában 2019

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

A biológia & élettudományok képzés sok esetben az egészségügyi karrier előszobája. A képzésekben gyakran találjuk egymás mellett az emberi biológia,a fizika a kémia vagy akár a geológia kurzusokat, amelyek bevezetik a diákokat az elő szervezetek kölcsönhatásinak vizsgálatába.

Ausztrália harmadik legnagyobb számú külföldi diákok a világ annak ellenére, hogy a közösség csak 23 millió. Ezek erős akadémiai oklevelek, de ausztrál intézmények ugyanolyan magas rangú, mint a városok, ház őket körül a szülőföld.

A Legjobb Élettudomány Graduális Tanulmányok Ausztráliában 2019

Tovább Kevesebb

2 Találatok Élettudomány, Ausztrália

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Melbourne Polytechnic

Kombinálja érdeklődését a mezőgazdaság és a technológia területén, és legyen az iparág élvonalában a Melbourne Polytechnic mezőgazdaság és technológia bachelor fokozattal ... [+]

Kombinálja érdeklődését a mezőgazdaság és a technológia területén, és legyen az iparág élvonalában a Melbourne Polytechnic mezőgazdaság és technológia bachelor fokozattal , amelyet a La Trobe Egyetemmel közösen kínálnak.

A Bachelor of Agriculture és Technológia egy egyedülálló három éves diplomát fő tanulmányok:

AgribusinessMezőgazdasági üzemtanAkvakultúraSzőlészeti és bortermelés

Megjegyzés - Helyi diákok

Helyi vagy belföldi diákoknak meg kell jegyezni, hogy ezt a diplomát a Melbourne Polytechnic kínálja a La Trobe Egyetemmel közösen. A diplomások a La Trobe Egyetem diplomáját kapják, és a mérnökök mértéke a La Trobe pecsétjét és logóját tartalmazza.... [-]

Ausztrália Melbourne
Július 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Üzemanyag-élelmiszer-innováció. Tanulmányozza az élelmiszer tudományt. Élelmiszertudományi fokozattal számos iparági karrier-pályát tud végezni olyan területeken, mint a ... [+]

Áttekintés

Az Ön karrierje, mint élelmiszer-tudós

Élelmiszertudományi fokozattal számos iparági karrier-pályát tud végezni olyan területeken, mint a feldolgozás, a gyártás, a csomagolás, a marketing, a kutatás, a minőségbiztosítás, a termékfejlesztés és az oktatás.

Pályakezdő készen áll a karrierre a világ legnagyobb iparágában.

Az RMIT Egyetem Ausztrália egyik vezető élelmiszer-tudományi oktatási és kutatóintézete. A Bachelor of Science (Élelmiszer-technológia és táplálkozás) tanulmányozása:

Hozzáférés a világszínvonalú létesítményekhez Az Élelmiszer Innovációs és Kutatási Központ egy korszerű oktatási és kutatási létesítmény, ahol praktikus, gyakorlati készségeket fejleszt ki. Hozzáférhet egy modern kísérleti üzemhez, amely szimulálja az ipari termelést, valamint a legmodernebb élelmiszer-előkészítő és -feldolgozó berendezések széles skáláját.Igény szerinti tudás és készségek A termeléstől a lemezig az élelmiszeripar a világon a legnagyobb. Folyamatos igény van a diplomások számára, akik alkalmazhatják a vonatkozó tudományos és technológiai ismereteket és készségeket. Ez a diploma magában foglalja az élelmiszer-technológia és a táplálkozástudomány teljes körét, és előkészíti Önöket az élelmiszeripar számos karriertájára.Ipari releváns tapasztalat Lehetősége lesz arra, hogy tanulmányai során vegyen részt az iparággal, beleértve a munkahelyeket és az iparági projekteket. Tanáraink tapasztalt szakemberek, és szorosan együttműködünk az iparral annak érdekében, hogy a diplomások hozzáférjenek a legmodernebb technológiákhoz és képzésekhez, amelyek készen állnak a diploma megszerzésére.... [-]
Ausztrália Melbourne
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul