Biológia Alapdiploma a St. Thomas a Virgin-szigeteken

Biológia Graduális Tanulmányok Megtekintése 2018 a St. Thomas a Virgin-szigeteken

Biológia

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

a biológia & élettudományok tanulmányok során a hallgatók a természettudományok olyan aspektusait vizsgálják, mint a környezet emberi szervezetre gyakorolt hatása vagy a biológia és a geológia összefüggései.

A szigetek Amerikai Virgin-szigetek természeti erőforrások nap, homok, tenger és surf. Amerikai Virgin-szigetek kínál állami, magán és egyházi oktatás. Az iskolák akkreditált, és tartsák be a helyi és a szövetségi oktatási irányelveket. Amerikai Virgin-szigetek egyetlen nyilvános, érettségi különböző felsőoktatási intézményben.

St. Thomas egy sziget az Amerikai Virgin-sziget ad otthont a szigetek fővárosa. A sziget jól ismert a turizmus, valamint a kiváló oktatási létesítményeket.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák a St. Thomas a Virgin-szigeteken 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biológia Amerikai Virgin-szigetek St.Tamás. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

Search for similar programs here