Biológia Alapdiploma a St. Thomas a Virgin-szigeteken

Biológia Alapképzések Megtekintése 2017 a St. Thomas a Virgin-szigeteken

Biológia

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A biológia & élettudományok képzés során a hallgatók a természettudományok számos jellemzőjét megismerhetik. Szakiránytól függően tanulmányozhatják az emberi testet, a növénybiológiát vagy az állatvilágot, a megszerzett tudást pedig hatékonyan alkalmazhatják a problémák megoldására.

Az Amerikai Virgin-szigetek egy jogi személyiséggel nem rendezett terület az Egyesült Államok, amely rendelkezik a szigetek St. Thomas, St. John és St. Croix. A főváros Charlotte Amalie. A legtöbb képzések segít felfedezni "alapvető és alkalmazott tengeri tudományos kutatási és megőrzési ".

St. Thomas egy sziget az Amerikai Virgin-sziget ad otthont a szigetek fővárosa. A sziget jól ismert a turizmus, valamint a kiváló oktatási létesítményeket.

Kérj Információt Biológia Alapdiplomák a St. Thomas a Virgin-szigeteken 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Biológia Amerikai Virgin-szigetek St.Tamás.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here