Biológia Alapdiploma a Virgin-szigeteken

Keress Biológia Alapképzések a Virgin-szigeteken 2017

Biológia

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Bachelor diplomát a biológiai és élettudományok van szó azzal a felfogással, élőlények. A tanítások tartomány a biológia, az élő szervezetek és a szervezet a növényi és állati birodalmak a molekuláris szintű kémiai kölcsönhatás.

A szigetek Amerikai Virgin-szigetek természeti erőforrások nap, homok, tenger és surf. Amerikai Virgin-szigetek kínál állami, magán és egyházi oktatás. Az iskolák akkreditált, és tartsák be a helyi és a szövetségi oktatási irányelveket. Amerikai Virgin-szigetek egyetlen nyilvános, érettségi különböző felsőoktatási intézményben.

A Legjobb Biológia Alapképzések a Virgin-szigeteken 2017

Mutass többet

Bachelor Tengeri Biológia

University of the Virgin Islands
Campus Nappali September 2017 Amerikai Virgin-szigetek St.Tamás St.Croix

A program biztosítja a BS és a BA fokozatot biológia és Marine Biology. A fokos kínálatát fokozta részvételi lehetőséget kapjon a szakmai, valamint a kutatás mind a helyi és országos szinten. [+]

Bachelor Marine Biology

Üdvözöljük a Marine Biology Program a University of a Virgin-szigetek! Büszkék vagyunk arra, hogy felajánl egy rugalmas és szigorú tanulmányi programban tengeri biológia itt St. Thomas, ahol a trópusi Karib-tenger laboratóriumunkban.

A University of the Virgin Islands kínál két egyetemi fokozatot Marine Biology. Mivel a program fejleszti, specializált tanfolyamok kémiai és fizikai oceanográfia, tengeri geológiai és tengeri műszereket is kiegészül. Várható, hogy az egyre inkább felismerik a tengeri szakemberek eredményez kibővített karrierlehetőségek azok számára, akik teljesítik az alapképzés. A diákok ebben a programban is készül a diplomás munka.... [-]


Bachelor Of Biology

University of the Virgin Islands
Campus Nappali September 2017 Amerikai Virgin-szigetek St.Tamás St.Croix

A kar elkötelezett készül a diákok a sikeres, eredményes posztgraduális és szakmai karriert. [+]

Bachelor of Biology

Üdvözöljük a biológia Program a University of a Virgin-szigetek! Büszkék vagyunk arra, hogy felajánl egy rugalmas és szigorú tanulmányi program a biológiai tudományok a gyönyörű Karib-szigetek St. Thomas és St. Croix.

Program Küldetésnyilatkozat

A biológia és a tengeri biológiai program elkötelezett, hogy segítse a diákok excel tudományosan és megvalósítása produktív pályára programok révén a tudósok, a kutatás és a közösségi szolgáltatások. A program biztosítja a BS és a BA fokozatot biológia és Marine Biology. A fokos kínálatát fokozta részvételi lehetőséget kapjon a szakmai, valamint a kutatás mind a helyi és országos szinten. A kar elkötelezett készül a diákok a sikeres, eredményes posztgraduális és szakmai karriert. Ők is elkötelezett, hogy az élethosszig tartó tanulás és a tudományos kutatás, tudományos és pedagógiai haladás számára, és elérjék a helyi közösség.... [-]