BACHELORSTUDIES.HU

Bioinformatika 2019 Alapképzés

A bioinformatika a tudományos kutatás multidiszciplináris területe, amely a biológia megértésében tudást számít ki. Ez egy olyan megközelítés, amely nagyobb változást követelt meg az emberek és az emberek egészségének kezelésében. Ahogy a világ egyre genetikusabb technológiává változik, az embereknek számítástechnikai ismeretekre van szükségük. A Bioinformatika Bachelor egy új és jól strukturált képzési program, amely segít a megfelelő tudás fejlesztésében a különböző biológiai folyamatok szimulálásában a modern világban. Az informatika és a számítástechnika, valamint a biológia kereszteződésénél elrendezve az alapképzést a 21. század legforradalmibb kurzusának tekintik. A Bioinformatika Bachelor fokozatát jelenleg különböző egyetemeken kínálják szerte a világon.

A Bioinformatika Bachelor egy olyan kurzus, amely a bioinformatika minden vonatkozásában a legjobb megértést nyújtja: a számítástechnika és a biológiai alapok. A kurzus célja a támogató matematika és tudományágak részletesebb megismerése. A modern világban nagy a kereslet a képzett és képzett számítástechnikai biológusok, valamint a bioinformatikai szakemberek számára. A Bioinformatika Bachelor fokozatú diploma megszerzése után nagyon sikeres pályafutást folytathat különböző cégeknél és felsőoktatási szervezetekben. Ön is dolgozhat külföldön és különböző kormányzati szervezetekben szerte a világon. Ez egy olyan szakképzési program, amely a karriert a gyógyszeripar, az orvosbiológiai, a biotechnológiai és a kapcsolódó iparágak számára nyújtja.

4 Találatok Bioinformatika Filter

Bachelor diploma Bioinformatika

Johannes Kepler University Linz
Campus Nappali 6 félévek Október 2019 Ausztria Linz Csehország Ceske Budejovice + 2 további

A biológia, a genetika, az orvostudomány, a gyógyszertár és a számítástechnika összekapcsolása - a számítástechnikával, a matematikával és a statisztikával nélkülözhetetlenné tette a bioinformatika területét.

Főiskolai bioinformatikai

Sapienza University of Rome
Campus Nappali 3 év Kérj Információt Olaszország Rome

A alapdiplomával Program Bioinformatikai biztosít egyetemisták korszerű ismereteket a molekuláris és sejtes alapján biológiai rendszerek felépítésének és működésének a biológiai makromolekulák és a celluláris folyamatokban, amelyekben részt vesznek, analitikai, biotechnológiai eszközök és matematikai módszerek, a fizika és a kémia a biotechnológiai alkalmazások számára;

Bachelor bioinformatikai

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Campus Nappali 3.5 - 4 év Július 2019 Indonézia Jakarta Bandung + 1 további

Egy olyan korban, ahol a nagy adatok elemzése is szerves része a sikeres meglévő vállalkozások és új vállalkozói kezdeményezések, az indonéz International Institute elindította az első főiskolai végzettség (S1) bioinformatika program az ASEAN 2014-ben. Bioinformatika egyik olyan terület, amely kezeli a nagy mennyiségű adat keletkezik az orvosi biológia, biotechnológia, élelmiszer-tudomány és a technológia és még sokan mások. Modern bioinformatika nem csak nézni ...

Bachelor in Bioinformatics és Genetics

Kadir Has University
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Törökország Istanbul

A mai világban a molekuláris biológia, a biokémia és az egyéb biológiai területek egyre inkább tájékoztató jellegűek. Főleg a genom szekvenálás és a proteómelemzés során a közelmúltbeli fejlesztések által generált nagy mennyiségű szekvenciainformáció feldolgozásának szükségessége egy új korszakot váltott ki, amelyben a számítógép-tudomány, az informatika és a biológia egyetlen tudományágba egyesült a bioinformatikával.