Filter
Alapdiplomák
Törökország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Megteintése Bioinformatika Alapképzések Törökországban 2019

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Bioinformatikai alkalmazására vonatkozik számítógépes megközelítések megértéséhez biológiai folyamatokat. A technológia ma ad nekünk nagy kapacitású elemzése gének és fehérjék amelyek szükségessé teszik, hogy integrálja informatikai megoldása során biológiai problémákat.

Törökország hivatalosan a Török Köztársaság, a transzkontinentális ország található, többnyire Anatólia Nyugat-Ázsiában és Kelet-Trákia Délkelet-Európában. Sok török ​​egyetemeken (állami és magán) vesz részt páneurópai diákcsere programok (Socrates, Erasmus, stb.) Néhány szobához kötött nem európai egyetemek is.

A Legjobb Bioinformatika Alapdiplomák Törökországban 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD

1 Találatok Bioinformatika, Törökország

Diplomák
Helyszín
Törökország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
PhD
Kadir Has University

A mai világban a molekuláris biológia, a biokémia és az egyéb biológiai területek egyre inkább tájékoztató jellegűek. Főleg a genom szekvenálás és a proteómelemzés során ... [+]

A mai világban a molekuláris biológia, a biokémia és az egyéb biológiai területek egyre inkább tájékoztató jellegűek. Főleg a genom szekvenálás és a proteómelemzés során a közelmúltbeli fejlesztések által generált nagy mennyiségű szekvenciainformáció feldolgozásának szükségessége egy új korszakot váltott ki, amelyben a számítógép-tudomány, az informatika és a biológia egyetlen tudományágba egyesült a bioinformatikával. Ennek megfelelően a bioinformatikával összefüggésben a genetika megváltoztatta a klinikai diagnosztika régi nézeteit. Átfogó genetikai teszteléssel a betegségre érzékenyebbek azonosíthatók, mielőtt bármilyen betegség fennállna. Ily módon korai előrejelző intézkedéseket lehet tenni. Ezen túlmenően a személyre szabott gyógyszertervezés, a genetikai sminkre alapozott speciális kezelés testre szabása a betegség kezelésének szokásos módja a közeljövőben.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2019
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul