Bioinformatika Alapdiploma az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban

Bioinformatika Alapképzések Megtekintése 2018 az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban

Bioinformatika

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Bioinformatikai kifejezés általában gyűjtése biológiai információk elemzéséhez. A program ezen a területen, a diákok tanulmányi témákat, amelyek tartalmazzák epigenomic elemzés, evolúció, szerkezeti biológia és rendszerek biológia, valamint tanfolyamok számítógépek és az adatok elemzése.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Paris a legnépesebb város Franciaországban és a főváros. Ez több mint 2 millió lakos. Ez ad otthont a vezető központja a tanulás és a művészetek az európai régióban. Hogy otthon a legtöbb magasan képzett személyek, Paris számos rangos egyetem Franciaországban.

Kérj Információt Bioinformatika Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Bioinformatika Franciaország Paris. Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here