close

Szűrők

Lásd a találatokat

Belsőépítészet Alapképzések Megtekintése 2021/2022 az Amerikai Egyesült Republic of Dagestan Oroszországban

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak. Belsőépítészet támaszkodik készségek találtak más tudományágak, mint például az építészet, a textilipar… Tovább

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Belsőépítészet támaszkodik készségek találtak más tudományágak, mint például az építészet, a textilipar, a grafikai tervezés, és a képzőművészet, a divat és készítsen olyan légkört, amely gazdagítja a forma és funkció. A diákok munkáját generálni belső terek, amelyek vizuálisan és tapintással tetszetős miközben kezelik használati és tárolási igényeinek.

Oroszország, illetve, hivatalosan is ismert, mint az Orosz Föderáció, az ország Észak-Eurázsiában. Az oktatás Oroszországban biztosítja elsősorban az állam és szabályozza az Oktatási Minisztérium és a Science. Oroszországban, ez kb 70%-a képzési idő a kapcsolatot órák a tanár, a többi 30%-a munkateher szentelt a független tanulmány az anyag.

Kérj Információt Belsőépítészet Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Republic of Dagestan Oroszországban 2021/2022

Kevesebb
További információ Oroszországban folytatott tanulmányokról
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Dagestan State Technical University
Makhachkala, Oroszország

Az "Építészeti tervezés" profil tanulói az épületeket, épületcsoportokat, lakó-, köz- és ipari komplexumokat, belsejüket tervezik.

Az "Építészeti tervezés" profil tanulói az épületeket, épületcsoportokat, lakó-, köz- és ipari komplexumokat, belsejüket tervezik. -
Alapképzés
Nappali
Orosz
szept. 2021
Campus