Filter
Alapdiplomák
Zimbabwe A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Keress Humán tanulmányok Alapképzések Zimbabwéban 2020

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A bölcsészet- és társadalomtudományok a sokszínű kurzuskínlat által lehetővé teszik, hogy a hallgatók számos területen képezzék magukat. Az elsajátított készségeket a hallgatók egy sor különböző iparágban kamatoztathatják a folyamatosan növekvő, globális munkaerőpiacon.

A felsőoktatási rendszer Zimbabwében híres felsőfokú műszaki oktatás, valamint nyelvészeti tanulmányok. Művészet és kultúra is maradt, mint egy erős része a rendszernek és a társadalom. Ez azért van, mert ez a művészet és a kultúra, hogy sokan szeretnének tanulni Zimbabwe.

A Legjobb Humán tanulmányok Alapképzések Zimbabwéban 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA
Egyéb képzési lehetőségek Afrika

1 Találatok Humán tanulmányok, Zimbabwe

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MA
Africa University - Zimbabwe

A Teológia Tanszék négyéves, nappali tagozatos Bachelor of Divinity (BD) képzési programot kínál, amely felkészíti az egyetemi szintű jelölteket a laikus és felszentelt k ... [+]

A Teológia Tanszék négyéves, nappali tagozatos Bachelor of Divinity (BD) képzési programot kínál, amely felkészíti az egyetemi szintű jelölteket a laikus és felszentelt keresztény szolgálatra, valamint a vallási tanulmányokat a modern afrikai kontextusban.

Az istentisztelet Bachelor fokozatot olyan képzett jelentkezőknek szánják, akik meg akarnak felelni egy olyan álomnak, hogy diplomát szerezzenek a teológia területén, és kik akarnak felkészülni az elrendelt szolgálatra vagy az egyház vezetésének egy másik formájára.

A díjazási programban résztvevők számára az alábbi területek egyikére lehet összpontosítani:/>

1. terület Bibliai tanulmányok... [-]

Zimbabwe Mutare
Február 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul