Bölcsészet Alapdiploma tennessee-ben az Amerikai Egyesült Államokban

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2018 tennessee-ben az Amerikai Egyesült Államokban

Bölcsészet

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

Ha egy hallgató szociális munkás vagy pedagógus szeretne lennie, esetleg jó művészeti készségeket igénylő pályára készül, a Bölcsészet- és Társadalomtudományok az ideális választás. A képzés kurzusai egy sor különböző olyan készséget nyújtanak a hallgatóknak, amelyeknek számos iparágban hasznát vehetik.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Tennessee állam tele van természetes és mesterséges szépséget. Az állam a vállnál Appalache-hegység és felváltva nagyvárosok és dombok. Tennessee ad otthont a több száz egyetemek, amelyek közül sok világhírű egyetemi bátorság.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák tennessee-ben az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

Bachelor in Pre-Law (History/Public Policy)

Trevecca Nazarene University
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Nashville

Historians, along with political scientists, sociologists, and anthropologists, believe that our perceptions of people different from us in time, space, and culture are built upon our understanding of our own social, historical, and political experience. That is why the History department is a part of the Social and Behavioral Sciences umbrella: one’s understanding of history shapes one’s perception of, interaction with, and reaction to the present. [+]

Historians, along with political scientists, sociologists, and anthropologists, believe that our perceptions of people different from us in time, space, and culture are built upon our understanding of our own social, historical, and political experience. That is why the History department is a part of the Social and Behavioral Sciences umbrella: one’s understanding of history shapes one’s perception of, interaction with, and reaction to the present.

History majors at Trevecca have access to a rich variety of courses on ancient to modern societies around the world. Most of the courses are set up as small, interdisciplinary, seminar-style classes, with an emphasis on primary source analysis. History majors will be taught how to think and write critically and effectively; they will be equipped with useful research skills and encouraged to participate in classroom discussions and debates. As a result, the skills of a historian are widely applicable to a number of fields. ... [-]


Ba Vagy BSc Keresztény Vezetők

HIWASSEE COLLEGE
Campus Nappali 2 - 4 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Madisonville

A Keresztény Vezetők tananyag célja a diákok keres felszentelt vagy laikus minisztérium. A program egy szilárd alapot a bölcsészettudományi, valamint a biztosító mélyebb hangsúly a bibliai tanulmányok, teológia, egyháztörténet, és a tapasztalatok a gyakorlatban a különböző aspektusait a minisztérium. [+]

Izgatottan várjuk gondolkodik részévé válnak a Hiwassee közösségéhez! Azért vagyunk itt, hogy segítsen valamit, és mindent, amire szüksége van. Szeretnénk, hogy válaszoljon a kérdésekre lehet, hogy a főiskola a tudósok, hogy a megfizethetőség és azon túl.

A campus nőtt mindössze hét hektáros, hogy egy nagyobb campus, álló tizennyolc elhelyezkedő épületek 400 hektáron.

Christian Leadership (BA / BS)

A Keresztény Vezetők tananyag célja a diákok keres felszentelt vagy laikus minisztérium. A program egy szilárd alapot a bölcsészettudományi, valamint a biztosító mélyebb hangsúly a bibliai tanulmányok, teológia, egyháztörténet, és a tapasztalatok a gyakorlatban a különböző aspektusait a minisztérium.... [-]