Bölcsészet Alapdiploma a New York-i az Amerikai Egyesült Államokban

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2018 a New York-i az Amerikai Egyesült Államokban

Bölcsészet

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A diploma Bölcsészet és Társadalomtudományi vonzzák gyorsuló ütemben erősen motivált diákok befektetés a saját jövőjüket. Területén nyújt előnyöket karrierjét az egyének nagyjából hasonló a többi subjects.Arts, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar nagymértékben hozzájárul az egész életen át tartó tanulást és javítja az egyének életét szerte számos foglalkozások.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

New York északkeleti és 3. legnépesebb állam az Egyesült Államok. Szabadság-szobor, és a Niagara Falls General Shuylers Ház Saratoga National Historic Park az egyik leglátogatottabb hely az egyetemi / főiskolai szinten a diákok. Állami egyetemi rendszer az állam magában foglalja a 68 Közösségek műszaki, egyetemi, orvos megadása főiskolák. Sok magán főiskolák a tartományban is.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák a New York-i az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

Politológia és Történelem

Keuka College
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Keuka Park

A program a politikai tudományok és a történelem feltárja a kulturális örökség, a nyugati civilizáció az összefügg a modern kormányzati közötti kölcsönhatásokat nyugati és nem nyugati értékek, és a politika egy gyorsan változó és egymással összefüggő globális környezetben. A diploma a politikai tudományok és a történelem fog felkészülni a posztgraduális tanulmányok vagy jogi egyetemet, valamint a foglalkoztatás területén a társadalomtudományi specializáció - mint például a politikai és történelmi kutatás, PR, érdekcsoportok és politikai párt tevékenységet -, vagy más kapcsolódó foglalkoztatás lehetőségeket. [+]

A program a politikai tudományok és a történelem feltárja a kulturális örökség, a nyugati civilizáció az összefügg a modern kormányzati közötti kölcsönhatásokat nyugati és nem nyugati értékek, és a politika egy gyorsan változó és egymással összefüggő globális környezetben. A diploma a politikai tudományok és a történelem fog felkészülni a posztgraduális tanulmányok vagy jogi egyetemet, valamint a foglalkoztatás területén a társadalomtudományi specializáció - mint például a politikai és történelmi kutatás, PR, érdekcsoportok és politikai párt tevékenységet -, vagy más kapcsolódó foglalkoztatás lehetőségeket.

Ön is kapott analitikai eszközök, és széleskörű ismereteket négy részterületet a legfontosabb: Európa és a világ, az amerikai társadalom és a kormány, a külügyek és a nemzetközi kapcsolatok, valamint az állami politika és a közigazgatás Évekig Keuka Főiskola diákok, szülők és barátok A Főiskola élvezett utazik Field időszak olyan helyekre, mint Olaszország, Izrael, Franciaország, Németország, Csehország, Costa Rica és máshol kar a politikai tudományok és a történelem programot. Miután egy PhD történész vagy politológus vezetni egy csoportos tanulási folyamat megnyitja kapuit az a jelentősége a kultúra, az építészet, a politikai események, és a történelem önmagát.... [-]


Nemzetközi Tanulmányok Kutak

Wells College
Campus Nappali September 2018 Amerikai Egyesült Államok Aurora

A nagy nemzetközi tanulmányok hallgatók megismerkedhetnek a modern nemzetközi rendszereket és segít nekik megérteni a bonyolult politikai, gazdasági és kulturális tényezők, amelyek befolyásolhatják a kapcsolatokat a nemzetek között. Folytatott tanulmányai során, a diákok [+]

A nagy nemzetközi tanulmányok hallgatók megismerkedhetnek a modern nemzetközi rendszereket és segít nekik megérteni a bonyolult politikai, gazdasági és kulturális tényezők, amelyek befolyásolhatják a kapcsolatokat a nemzetek között. Folytatott tanulmányai során, a diákok megszerezzék a szilárdan megalapozott ismereteket adott területen a világ, és a nemzetközi kérdésekben, hogy szembenézzen ezekkel a területekkel, valamint az a képesség, hogy beszél legalább egy további nyelvet folyékonyan.

Kar tagjai személyesen tanácsot minden diák, és segít nekik felfedezni az egyéni érdekek egész tudományos karrierjét. A kis, vita-alapú tanfolyamok, professzorok és diákok átbeszéljük kérdéseket és a lehetséges megoldásokat. Ez biztosítja, hogy a diploma megszerzése után, a diákok nincsenek tisztában, hogy ez hol Erősségünk, és lesz kész vállalni a szakmai szerepek a mi összetett globális környezetben.... [-]