Bölcsészet Alapdiploma in Mississippi az Amerikai Egyesült Államokban

Bölcsészet Graduális Tanulmányok Megtekintése 2017 in Mississippi az Amerikai Egyesült Államokban

Bölcsészet

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Mississippi névadója Mississippi folyó mentén húzódó nyugati határát. Mellett modern tárgy a főiskolák és egyetemek ebben az állapotban, hogy a fejlett programok vizuális művészetek, vokális zene, a színház és a tánc.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák in Mississippi az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet

Bachelor Zene

William Carey University
Campus Nappali August 2017 Amerikai Egyesült Államok Mississippi City Mississippi, MS

Az ilyen mértékű lehetővé teszi a diák, hogy összekapcsolják a második tanulmányi, ha úgy kívánja. A diákok választhatnak, hogy egy legalább 36 óra zene-vagy 18 órányi zene és 18 órányi másik [+]

Bölcsészet Graduális Tanulmányok in Mississippi az Amerikai Egyesült Államokban. Bachelor of General Studies in Music Az ilyen mértékű lehetővé teszi a diák, hogy összekapcsolják a második tanulmányi, ha úgy kívánja. A diákok választhatnak, hogy egy legalább 36 óra zene-vagy 18 órányi zene és 18 órányi másik területen. Az ilyen mértékű lehet kiváló alternatív útvonalat tanári minősítést. Bachelor of Music in Contemporary Worship Minisztérium Ez a leginkább innovatív és kreatív diplomát egyházi zene bárhol. Előkészítés mint zenész, tanár, miniszter, karmester és előadó fog felkészíteni a hallgatókat minisztérium a helyi templomban, és folytatta tanulmány. Ez a gyakorlati megközelítés a képzés imádják vezetők foglalkozik a kérdésekkel, hogy az egyházi vezetők a zene találkozik a templomokban ma. Bachelor of Music a súlyos teljesítmény Koncentráció a gitár, orgona, zongora, vagy a hang - a Bachelor of Music teljesítményt kínálnak a következő területeken: hang, zongora, orgona, és a gitár. Tanfolyamok kínálnak az irodalom és a pedagógia, a hallgatók felkészítése a posztgraduális tanulmányok és a tanári pályát. Bachelor of Music Education - Vocal tanúsítás Vocal / Choral Certification - A zenei nevelés program által hitelesített Mississippi Department of Education oktatásához K-12. A zene végzettség magában foglalja a négy év természetesen a munka, plusz egy harmadában a felügyelt tanítás. Tanfolyamok az osztálytermi módszerek és szakmai oktatás felkészítse a tanuló számára a karrier vagy középfokú állami iskolai oktatás. Bachelor of Music a súlyos Music Therapy William Carey Főiskola által akkreditált American Music Therapy Association és kínálja az egyik csak két zeneterápia programok Mississippi. Keresztül erős támogatást az orvosi és... [-]