Bölcsészet Alapdiploma a Jeddah Szaud-Arábiában

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2018 a Jeddah Szaud-Arábiában

Bölcsészet

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzések felkészítik a hallgatókat egy sor különböző iparágra, így sok lehetőség várja őket a pályaválasztáskor. A legnépszerűbbek között találjuk a szociális munkát, a színészi és a tanári pályát.

Szaúd-Arábia az egyik két ország nevezték el a királyi család, valamint a Jordán Hásimita Királyság. Van jó néhány munkahelyet külföldiek Szaúd-Arábiában. A 's ajánlott, hogy megtanulják, hogyan kell olvasni arab, az alapvető Tajweed, és néhány alapvető beszéd készségek, mielőtt jönnek.

Található, a nyugati tartományban Szaúd-Arábia Jeddah. A város egyik fő központja, a régióban és a vezető ajtó az iszlám szent város - Mekkába. Jeddah a város a művészetek, otthon egy tucat múzeum és szabadtéri művészet.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák a Jeddah Szaud-Arábiában 2018

Mutass többet

Bachelor és Angol Fordítás

Effat University
Campus Nappali 4 év September 2018 Szaúd-Arábia Jeddah

[+]

A program angol és fordítás célja, hogy a diákok magas szintű kommunikációs készség, a tudományos ismeretek az angol nyelv, a képzés a fordítás, és a kapacitás örülnek és elemzése az irodalom. Azt is kölcsönöz a tanuló különböző szükséges alapvető készségekkel angolt mint idegen nyelv (TEFL). Ahhoz, hogy elérje célját, a program széles skáláját kínálja a tanfolyamok nyelv, fordítás, és az irodalom.

MISSION

A Department of angol és fordítás arra törekszik, hogy magas színvonalú oktatás mind a graduális és posztgraduális szinten. Elkötelezettek vagyunk a tanítás és a tanulás egy sokszínű és interdiszciplináris környezetben, amelyben konstruktív párbeszéd elsődleges fontosságú. A diplomások angol és fordítás excel kreatív és kritikai gondolkodás, a globális kommunikáció, a személyes integritás, és a polgári felelősség. A tudományos program előnyben részesíti az innováció javára a felsőoktatás és a közösség, a régióban és azon túl.... [-]