Bölcsészet Alapképzés Svédországban

Keresése Bölcsészet Alapdiplomák Svédországban 2017

Bölcsészet

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A diploma Bölcsészet és Társadalomtudományi vonzzák gyorsuló ütemben erősen motivált diákok befektetés a saját jövőjüket. Területén nyújt előnyöket karrierjét az egyének nagyjából hasonló a többi subjects.Arts, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar nagymértékben hozzájárul az egész életen át tartó tanulást és javítja az egyének életét szerte számos foglalkozások.

Svédország (Sverige) a legnagyobb a skandináv országok, ahol a lakosság mintegy 9,5 millió. Határos Norvégiában és Finnországban, és csatlakozik Dánia keresztül híd Öresund (Öresundsbron). Svédországban nagy hagyománya van az, hogy egy nyitott, mégis diszkrét országban.

A Legjobb Bölcsészet Graduális Tanulmányok Svédországban 2017

Mutass többet

Alapképzésbe Angol: Nyelv, Irodalom és Társadalom

Kristianstad University Sweden
Campus Nappali 3 év September 2017 Svédország Kristianstad

Ez a program lehetőséget ad a diákok fokozott jártasságot az angol nyelv együtt elméleti ismeretek angol. [+]

A Legjobb Bölcsészet Alapképzések Svédországban 2017. Ez a program lehetőséget ad a diákok fokozott jártasságot az angol nyelv együtt elméleti ismeretek angol. Ez magában foglalja mind a szóbeli és írásbeli nyelvtudás, valamint alapos bevezetés az angol nyelv- és irodalomelmélet, beleértve a képességét, hogy helyesen alkalmazzák ezt a tudást. A hangsúly az egész program a kommunikációra, és a célja a modulok, amelyek nem kifejezetten összpontosítson angol az, hogy erősítse a tanuló kommunikatív képesség különböző módokon, és hogy a tanuló tisztában, hogy az angol nyelv használata befolyásolja a történelmi, kulturális és társadalmi körülmények, valamint a téma és a közeg, amelyen keresztül azt közli. Összességében oktatási célok A BA angol: Nyelv, Irodalom és társadalom Célja, hogy a diákok, hogy fejlesszék tovább a meglévő tudás és készség angol fejlesztik tudásukat az angol irodalom és a nyelvészet. A hallgatók szintén növelik kommunikációs készség és a megértés a kommunikáció. Továbbá lesz tisztában van a hatása az angol nyelv használata a történelem, a kultúra és a társadalom, valamint a tárgy és közepes érintett. A befejezése a program, a diákok kell a szükséges ismeretek és készségek dolgozni különböző környezetekben, ahol az angol kommunikációra használt, vagy szerves részeként a tevékenységek. Degree célok A tudás és a megértés Egy BA angol: Nyelv, Irodalom és társadalom a hallgató kell mutatnia, tudás szerkezetének és tulajdonságainak angol ismerete és megértése a fegyelmi alapja az angol irodalmi tanulmányok és nyelvészet és a tudás az alkalmazható módszerek speciális ismereteket a mező az angol irodalom vagy a nyelvészet és a tudatosság a jelenlegi kutatási kérdések Kompetencia... [-]