Bölcsészet Alapképzés Svédországban

Találd meg Bölcsészet Alapképzések Svédországban 2018

Bölcsészet

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Ha egy hallgató szociális munkás vagy pedagógus szeretne lennie, esetleg jó művészeti készségeket igénylő pályára készül, a Bölcsészet- és Társadalomtudományok az ideális választás. A képzés kurzusai egy sor különböző olyan készséget nyújtanak a hallgatóknak, amelyeknek számos iparágban hasznát vehetik.

Svédországban, hivatalosan a Svéd Királyság, a skandináv ország Észak-Európában. Svédország határok Norvégiában és Finnországban, és csatlakozik Dánia egy híd-alagút az egész Öresund. Svédország a fejlett posztindusztriális társadalom a fejlett jóléti állam. Az életszínvonal és a várható élettartam közé tartoznak a legmagasabb a világon.

A Legjobb Bölcsészet Graduális Tanulmányok Svédországban 2018

Mutass többet

Bachelor Angol Tanulmányok

Malmö University
Campus Nappali 3 év September 2018 Svédország Malmö

Az Angol Tanulmányi Program ötvözi az irodalom és a nyelvészet tudományos tanulmányait, végső soron ezen szakterületek szakosodásához vezet. [+]

[-]

Alapképzésbe Angol: Nyelv, Irodalom és Társadalom

Kristianstad University Sweden
Campus Nappali 3 év September 2018 Svédország Kristianstad

Ez a program lehetőséget ad a diákok fokozott jártasságot az angol nyelv együtt elméleti ismeretek angol. [+]

Ez a program lehetőséget ad a diákok fokozott jártasságot az angol nyelv együtt elméleti ismeretek angol.

Ez magában foglalja mind a szóbeli és írásbeli nyelvtudás, valamint alapos bevezetés az angol nyelv- és irodalomelmélet, beleértve a képességét, hogy helyesen alkalmazzák ezt a tudást. A hangsúly az egész program a kommunikációra, és a célja a modulok, amelyek nem kifejezetten összpontosítson angol az, hogy erősítse a tanuló kommunikatív képesség különböző módokon, és hogy a tanuló tisztában, hogy az angol nyelv használata befolyásolja a történelmi, kulturális és társadalmi körülmények, valamint a téma és a közeg, amelyen keresztül azt közli.... [-]