Bölcsészet Alapdiploma a San Sebastian Spanyolországban

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2017 a San Sebastian Spanyolországban

Bölcsészet

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

San Sebastian található a Vizcayai-öbölben, Spanyolország. Ez a tengerparti város több mint 100.000 ember. Ez lehet egy kis város, de San Sebastian több egyetem.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák a San Sebastian Spanyolországban 2017

Mutass többet

Fokú Gasztronómiai és Kulináris Művészetek

Basque Culinary Center
Campus Nappali 4 év September 2017 Spanyolország San Sebastian

Az oktatási modell, hogy a baszk Culinary Center meghatározza az egész képzés Gasztronómia és Culinary Arts alapuló modell készségeket, amelyek a tanulási folyamat nagyon praktikus, ezért [+]

Képzés Gasztronómia és Kulináris Művészetek

Egy egész világ szakmai lehetőségeket. Egyetemi tanulmányok, melyek megfelelnek NEMZETI ÉS NEMZETKÖZI SZÜKSÉGLETEK a területen.

Az oktatási modell, hogy a baszk Culinary Center meghatározza az egész képzés Gasztronómia és Culinary Arts alapuló modell készségeket, amelyek a tanulási folyamat nagyon praktikus, ezért a tartalmát nem mutatták egy elszigetelt módon vagy önálló tantárgyak, de inkább egy interdiszciplináris megközelítés, amely ösztönzi a kapcsolat a különböző ismeretek területén annak érdekében, hogy alapozza a tanulás készségeinek és nem elszigetelt ismeretek felhasználása révén az aktív tanulási módszerek és a csapatmunka.... [-]