Bölcsészet Alapdiploma a Reggio Calabria Olaszországban

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2017 a Reggio Calabria Olaszországban

Bölcsészet

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

A nagy olasz város békés hangulatát, és néhány, a legjobb egyetemek, mint a University of Ragusa. Ez egy hely, ahol élni és tanulni. Mindazok számára, a diákok, akik keresik a jó minőségű oktatás, reális áron Ragusa egy hely.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák a Reggio Calabria Olaszországban 2017

Mutass többet

Bachelor építészeti Tudomány

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus Nappali 3 év October 2017 Olaszország Reggio Calabria

Az 1. ciklus végzettség (főiskolai diploma) "Építészeti Science" célja, hogy fejlesszék a szakmai alakja Junior Építész, amely részt vesz a tervezés, tervezése, építése és kezelése kapcsolatos tevékenységek átalakítása projektek az épített környezet ... [+]

Bölcsészet Alapképzések a Reggio Calabria Olaszországban. Az 1. ciklus végzettség (főiskolai diploma) "Építészeti Science" célja, hogy fejlesszék a szakmai alakja Junior Építész, amely részt vesz a tervezés, tervezése, építése és kezelése kapcsolatos tevékenységek átalakítása projektek az épített környezet. A megszerzett tudás lehetővé teszi neki / neki, hogy integrálja a / munkáját azzal, hogy a más szakmai számok különböző szintjein működő az építészet szektor és kezelni a jelenlegi termelési technikák Architecture. A cél a pálya az, hogy a végzős megfelelő kulturális és a tudományos ismeretek, amelyek lehetővé teszik neki / neki, hogy megértsék építészeti alkotások és a lakosságra szervezet szerint a logikai / formális, kompozíciós, tipológiai / elosztó, szerkezeti, építészeti és technológiai vonatkozásai kapcsolódó történelmi, fizikai és környezeti, annak érdekében, hogy azonosítani, megfogalmazni és megoldani az építészeti és várostervezési probléma a jelenlegi módszerek, technikák és eszközök, valamint felügyeli a műszaki és gazdasági megvalósíthatósági szempontokat (költségszámítás, gyártása és értékesítése az építési termékek, valamint mivel a biztonsággal kapcsolatos problémák). Az persze, röviden, célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy játsszon mellett, a hagyományos építész szerepét, innovatív összekötő rész között építészek és az ügyfelek, a közigazgatás és az üzleti, menedzsment és társadalmi szereplők, a folyamat tervezésével kapcsolatban az építési és a városi beavatkozások és az átalakulás, helyreállításában a meglévő építészeti örökségét. Első év Számítás architektonikus összetétele Alapjai Urban Technológiai Környezetvédelmi és anyagok Választási Angol Automatikus rajz Laboratórium képviselet Alkalmazások Ábrázoló Geometriai és rajz építészeti felmérés Története ókori és középkori építészet History of Ancient Architecture Története a középkori építészet Második év Műszaki Fizikai Statikus History of... [-]