Bölcsészet Alapdiploma firenzében Olaszországban

Bölcsészet Graduális Tanulmányok Megtekintése 2017 firenzében Olaszországban

Bölcsészet

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzések felkészítik a hallgatókat egy sor különböző iparágra, így sok lehetőség várja őket a pályaválasztáskor. A legnépszerűbbek között találjuk a szociális munkát, a színészi és a tanári pályát.

Olaszországban, hivatalosan az Olasz Köztársaság, az egységes parlamentáris köztársaság az Európai Unión belül található Dél-Európában. Az északi, határos Franciaország, Svájc, Ausztria és Szlovénia, valamint az Alpok.

Firenze egyik legnépesebb város Olaszországban. Ez a hely ismert a művészeti intézmények. Sőt, olyan intézmények, mint Florence Művészeti Egyetem elkötelezett amellett, hogy jó színvonalú művészeti oktatás. Ezek az oktatási intézmények elsősorban az egész grooming a diákok.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák firenzében Olaszországban 2017

Mutass többet

Ba Olasz Nyelv

Marist College - Italy
Campus Nappali 4 év August 2017 Olaszország Firenze

Kommunikációs nyelv segítségével a középpontjában az emberi tapasztalat, és a tanulmány egy idegen nyelvet egy hatalmas kulcs a sikeres interakció. Az a képesség, hogy kommunikálni hatékonyan és érzékenyen más nyelven [+]

Bölcsészet Alapképzések firenzében Olaszországban. Kommunikációs nyelv segítségével a középpontjában az emberi tapasztalat, és a tanulmány egy idegen nyelvet egy hatalmas kulcs a sikeres interakció. Az a képesség, hogy kommunikálni hatékonyan és érzékenyen más nyelvű emberek a különböző kulturális háttérrel csak fokozza egy szakmai előmenetelt minden karrier. A Department of Modern Nyelvek és Kultúrák keresztül Marist célja, hogy gazdagítsa a diákok egyetemi szintű oktatás, segítve őket szerezni gazdag felkészülés a jövő támogatása révén a globális tanulmányok, a tanárképzés, a nemzetközi számokat más tudományágak, és általában, a karrierlehetőségek a kulcsfontosságú területeken a hazai és a nemzetközi szolgáltatás, amelynek ismerete idegen nyelven megkönnyíti és növeli a szintet a sikerre. Miért Keress egy olasz nyelvű főiskolai diploma külföldön tanuló Olaszországban Az olasz nyelv alapképzési szak funkciók egyéni elhelyezési és könnyű cseréjét, ami általában a másodéves vagy junior év, Firenze, Róma, Tuscania, Velence és más válasszuk oldalak olasz nyelvű környezetben. Az olasz diplomát nagy kínálnak teljes egészében a bankfiókban campus Firenze, Olaszország. Az olasz nyelv minor szak felkészíti Florence, Italy külföldi tanulmányi érdeklődő diákok dolgozó olasz vagy olasz-amerikai közösségek és intézmények az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. Ez a program egy átfogó alapot a humán- és társadalomtudományok. Olasz nyelv Bsc hallgatók bővítsék kulturális műveltség és a nyelvi készségek integrálása révén a különböző egyetemi szintű képzések területén az üzleti, kommunikációs, gazdasági, oktatási, divat, történelem és a politika. Olasz nyelv főiskolai diploma Karrier - Nemzetközi Üzleti - Tanítás - értelmezése [-]