Bölcsészet Alapdiploma stuttgartban Németországban

Bölcsészet Graduális Tanulmányok Megtekintése 2017 stuttgartban Németországban

Bölcsészet

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Stuttgart nem csak a hatodik legnagyobb városa Németországban, hanem a főváros az állam a Baden-Württemberg. A város a lakosság nagy és gazdag múltra tekint vissza az autóiparban. Már több mint hét nagy állami felsőoktatási intézményeket.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák stuttgartban Németországban 2017

Mutass többet

Agglegény A Nyomtatott Médiában Technológiák

Stuttgart Media University
Campus Nappali 7 félév February 2018 Németország Stuttgart

Az új Bachelor in Engineering szilárdan összpontosít NYOMATHORDOZÓ TECHNOLOGIES, és úgy tervezték, hogy készítsen tájékozott vezetők és a szakemberek a média kérdésekben; előmozdítása jártasság idegen nyelv; és hogy ruházza fel a hallgatók korszerű média technológia, a kritikai gondolkodás és a köz- és beszédkészségét. [+]

Bölcsészet Alapképzések stuttgartban Németországban. Kezdje a nemzetközi Print Media karrier Kínálunk karrier kész készségek mérnöki diákok számára, akik érdeklődnek a tanuló nemzetközi kontextusban. A mi új Bachelor in Engineering szilárdan összpontosít NYOMATHORDOZÓ TECHNOLOGIES és célja, hogy készítsen tájékozott vezetők és a szakemberek a média kérdésekben; előmozdítása jártasság idegen nyelv; és hogy ruházza fel a hallgatók korszerű média technológia, a kritikai gondolkodás és a köz- és beszédkészségét. Ez Bachelor program biztosítja a műszaki oktatás Németországban, míg a diákok lesz vértezve a profi, kreatív és interkulturális készségek szükségesek, hogy boldogulni itthon és külföldön. Pályakezdő a briliáns karriert a médiaiparban, amelyek magukban foglalják a technikai, menedzsment, marketing és vezetői pozíciókat szerte a világon. A sokszínűség, az egyéniség és az innováció középpontjában badenwuerttemberg, Németország. Hasznosítása a kreatív elme a sok rendelkezésre álló technológiák a Hochschule der Medien lehet előállítani, amit akarsz. A műszaki osztályok tartják a bestequipped lehetőség szakosodott média technológia. Kínálunk technológiák: Digitális kiadás / Cross-Media / Color Management Computer to Plate / Számítógép sajtó / 3D-s nyomtatás kereskedelmi nyomtatás / Csomagolás nyomtatás / Creative Nyomdaipari nyomtatás / Product Design / Posta Sajtó és Befejező Alkalmazásokhoz és követelményekhez A tanfolyam csapat elismeri kérelmezők származnak széles spektrumát háttérrel szerte a világon. A tanfolyam vonz diákok, akik nem szereztek egyetemi felvételi tanúsítványt, valamint az érett diákok, akik már dolgoztak az iparban és teljesítik a szükséges egyetemi felvételi kritériumoknak. A pályázóknak várhatóan bizonyítani megerősítette érdeklődését nyomathordozóra létrehozása és kialakítása révén a területeken az ipari termelés, a marketing és a forgalmazás. A személyes adatok fontos eleme a... [-]