Bölcsészet Alapdiploma ulánbátor Mongóliában

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2017 ulánbátor Mongóliában

Bölcsészet

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzés ideális azok számára, akik sokféle készséget szeretnének elsajátítani, hiszen ez a későbbiekben páratlan szabadságot biztosít majd számukra a munkaerőpiacon.

Az élet Ázsiában nem mindig jó sok, akik vagy tanulni, vagy látogasson el oda. Azonban a látogató Mongólia lesz egy ötlet érdemes kipróbálni. Ha szüksége van minőségi angol tanulás Ázsiában, ez az a hely. A nyelv tanítják minden középiskolában. A képzés az ország első egyeteme mongol Egyetem Tudományos és Technológiai Nemzeti Egyetem Mongólia.

A Ulánbátor város szívében fekszik Mongólia. Ez a hely National University of Mongólia és Mongólia International University. Ez a hely amely nagyon fejlett tanfolyam és képzési programok területén a technológiák és a nemzetközi tanulmányok.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák ulánbátor Mongóliában 2017

Mutass többet

Bachelor - általános Oktatás

Mongolia International University
Campus Nappali August 2017 Mongólia Ulánbátor

MIU aktívan támogatja az általános oktatás, amely biztosítja a humanista, etikai, társadalmi, kritikus, és esztétikai háttér elengedhetetlen a személyes fejlődés és a szakmai kiválóság [+]

Bachelor - Általános oktatás

MIU aktívan támogatja az általános oktatás, amely biztosítja a humanista, etikai, társadalmi, kritikus, és esztétikai háttér elengedhetetlen a személyes fejlődés és a szakmai kiválóság. Tanulmányok a filozófia, a történelem, a társadalomtudományok, természettudományok, testnevelés, a művészetek, és a nyelvek, elősegítik a tanulók mélyebb megértését magukat, és a globalizált világban a mai.

A diákok folytatni választani olyan területeken, mint Cross-kulturális tanulás, házasság és a Home, Regional Studies, Food Nutrition, Tanulmányok a vallás, és Élelmiszer Egészség és Környezet. MIU is kínál tanfolyamokat négy idegen nyelven: orosz, mongol japán és koreai. A legtöbb diák vesz választani, a harmadik és a negyedik évben, de lehet, hogy ezeket korábban. All Általános Oktatási tanfolyamok zajlanak kis szemináriumok elősegítése részvétel és a szellem vizsgálat.... [-]