Bölcsészet Alapdiploma a Quatre Bornes Mauritiuson

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2017 a Quatre Bornes Mauritiuson

Bölcsészet

A főiskolai diplomát egy felsőfokú diplomához befejezése után 120 kredit. Ez rendszerint nyolc félév, hogy töltsenek ki egy Bachelor diplomát. Míg a befejezése egy egyetemi kurzus, jelöltek tanulni az általános képzések és úgy döntött, a nagy adott kérdésben. A főiskolai diplomát is nevezik érettségi egyes országokban.

A diploma Bölcsészet és Társadalomtudományi vonzzák gyorsuló ütemben erősen motivált diákok befektetés a saját jövőjüket. Területén nyújt előnyöket karrierjét az egyének nagyjából hasonló a többi subjects.Arts, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar nagymértékben hozzájárul az egész életen át tartó tanulást és javítja az egyének életét szerte számos foglalkozások.

Mauritius, hivatalosan a Mauritiusi Köztársaság egy szigetország az Indiai-óceánon mintegy 2000 kilométerre a délkeleti partján, az afrikai kontinensen.

Quatre Bornes vannak a legjobb egyetemek, mint Mauritius Middlesex University Mauritius és EIILM Egyetemen. Ezek az egyetemek a felsőoktatás területén a művészetek, tudomány, üzleti, mérnöki és a törvény.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák a Quatre Bornes Mauritiuson 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Bölcsészet Mauritius Quatre Bornes.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here