Bölcsészet Alapdiploma in Cyberjaya Malajziában

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2017 in Cyberjaya Malajziában

Bölcsészet

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzés ideális azok számára, akik sokféle készséget szeretnének elsajátítani, hiszen ez a későbbiekben páratlan szabadságot biztosít majd számukra a munkaerőpiacon.

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

Cyberjaya fejlett tanulmányok mérnöki, menedzsment, informatika és kreatív multimédia. A sok neves intézmények, mint például a multimédia Egyetemen oktatja a külföldi diákok 80 különböző országból. Azt is Cyberjaya University College of Medical Sciences.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák in Cyberjaya Malajziában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Bölcsészet Malajzia Cyberjaya.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here