Bölcsészet Alapdiploma vilniusban Litvániában

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2017 vilniusban Litvániában

Bölcsészet

A főiskolai diplomát egy négy éves egyetemi diplomát, és a szabvány a felsőoktatás nagy részében a világ. Bachelor diplomát is szerzett az állami egyetemek, a magánegyetemek, közösségi főiskolák és egyetemek keresztül online.

A bölcsészet- és társadalomtudományok egy sokszínű képzés, amely számos különböző pályára felkészítheti a hallgatókat a legkülönfélébb iparágakban. A szociális szolgáltatások, oktatás vagy művészeti karrier iránt érdeklődők számára előnyös lehet egy ilyen képzés.

Litvániában, hivatalosan a Litván Köztársaság olyan ország, Észak-Európában, a legnagyobb a három balti állam. Fekszik mentén délkeleti partján a Balti-tenger, keleten a Svédország és Dánia. Több mint 90%-a litvánok beszél legalább egy idegen nyelvet, és a lakosság fele beszél két idegen nyelvet, főként orosz és angol nyelven.

Mivel a legnagyobb város és a főváros Litvánia, Vilnius célja, hogy egy fényes jövő oktatási. A város nagyon tele van minőségi oktatási intézmények, mint a Vilnius University, Mykolas Romeris Egyetem és Vilnius Gediminas Műszaki Egyetem.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák vilniusban Litvániában 2017

Mutass többet

Angol és Nemzetközi Kommunikáció

Vilnius Business College
Campus Nappali Részidős 3 - 4 év October 2017 Litvánia Vilnius + 1 további

Angol és nemzetközi kommunikáció tanulmányi programot úgy tervezték és fejlesztették, hogy a vonat a magas szakmai színvonal szakemberek képesek elvégezni a felületen a különböző szakmai területeken. Szakemberek, hogy valami nagy a kereslet a gyorsan változó helyi és nemzetközi munkaerőpiacon [+]

Tandíj nyelve: Litván / angol.

A program célja

Elkészítéséhez magasan képzett szakemberek, többnyelvű nemzetközi kommunikáció. Miután ezek a tanulmányok akkor képes lesz arra, hogy szakmailag nyújtani idegen nyelvi szolgáltatások, és a képességeit fogják alkalmazni és megtervezéséhez információforrások, fordítás és információ terjesztése. A diploma megszerzése után lesz képes dolgozni a helyi és a globális üzleti környezetben.

Meg kell tanítani

A hatékony kommunikációhoz angol vagy egy második idegen nyelv (német, francia, spanyol, svéd, kínai vagy orosz), hogy hozzon létre és szövegeket fordítani, dolgozni és tanulni hatékonyan mind a csapat és a saját, létrehozni és fenntartani üzleti kapcsolatok a nemzetközi partnerekkel, hogy megértsék az alapvető üzleti folyamatok.... [-]