Bölcsészet Alapképzés Lettországban

Keress Bölcsészet Alapdiplomák Lettországban 2017

Bölcsészet

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

A diploma Bölcsészet és Társadalomtudományi vonzzák gyorsuló ütemben erősen motivált diákok befektetés a saját jövőjüket. Területén nyújt előnyöket karrierjét az egyének nagyjából hasonló a többi subjects.Arts, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar nagymértékben hozzájárul az egész életen át tartó tanulást és javítja az egyének életét szerte számos foglalkozások.

Lettország, hivatalosan a Lett Köztársaság, egy olyan ország, a balti régió Észak-Európában. Az északról Észtország, a déli Litvánia által, keletre Oroszország, és a délkeleti Fehéroroszország által. A lettek egy balti nép, kultúrájukat tekintve a litvánok. Capital Riga, amely otthont ad a Lettországi Egyetem több mint 23000 beiratkozott diákok.

A Legjobb Bölcsészet Alapdiplomák Lettországban 2017

Mutass többet

Bachelor Fordítási és Tolmácsolási

Baltic International Academy
Campus Nappali 4 év September 2017 Lettország Riga

Program: fordítás és tolmácsolás típusa: teljes tanulmányi program [+]

A Legjobb Bölcsészet Graduális Tanulmányok Lettországban 2017. Program: tolmácsolási Típus: Teljes vizsgálati program Fokú képezhetők: Bachelor Hossza: Full-time - 4 év (8 félév) Nyelv: English Díj évente: * 1250 Ft Egyéb információk: A fizetés a kollégium 150 EUR. További információkért, vagy alkalmazni a program vegye fel a kapcsolatot a vezetője Study Program vagy tekintse meg a weboldalt. Tanfolyam tartalom A. Kötelező széleskörű szakmai és általános képzések TV1 Civic és jogi szabályozása szakmai tevékenység [N] TV2 Applied Computer Science: MS Office [N] TV3 Applied Computer Science: MS Office [N] TV4 Pszichológia [N] TV5 Principles of Economics and Business Activity [EN] TV6 Logic és retorika [N] TV7 alapjai beszédtechnika [N] TV8 pszicholingvisztikai szempontból a fordítás [EN] TV9 Üzleti szervezet és levéltár [EN] TV10 kultúrák közötti kommunikáció [N] TV11 Project Development alapjai. Translation Project Development and Management [EN] TV12 módszerei Érettségi Project Development [N] TV13 Munka-, tűz- [N] A1. Specifikus kötelező elméleti képzés és az információs technológia tanfolyamok Bevezetés a kontrasztív nyelvészet [N] Bevezetés a Speciality [EN] Modern angol I-III Az anyanyelv I-IV Az anyanyelv Stylistics IV. Alapjai Szerkesztés I - II [N] Theory of Translation [EN] A kultúra és a történelem, az Egyesült Királyság [EN] Alapjai Cross-cultural nyelvészeti kutatások [N] B. Speciális szakmai tanfolyamok Az angol nyelv IV: A lett / orosz nyelv I-III: Az idegen nyelv (francia / spanyol / német) I - III. A gyakorlati kommunikációs készségek Tanfolyam Fordítás / Tolmácsolás Módszerek és Szakképzési [HUN + ENLV / RU] vagy [ENN] Term papír 1, 2 C. Választható kurzusok Gyakornoki Fordítási... [-]