Bölcsészet Alapdiploma az Amerikai Egyesült Écully Franciaországban

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2017 az Amerikai Egyesült Écully Franciaországban

Bölcsészet

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

Ecully egy közösség nyugatra található Lyon, a Rhône megye keleti részén Franciaország. A város számos felsőoktatási intézmények. Ez ad otthont több mint 18.000 lakos.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Écully Franciaországban 2017

Mutass többet

Bachelor Kulináris Művészetek és étterem Gazdálkodás

Institut Paul Bocuse
Campus Nappali 4 év September 2017 Franciaország Écully

A séf most egy professzionális több képzett: meg kell mutatni nagy technikai fölény, nyitott az innovatív technológiák, alkalmazkodni a változó vezetési módszerek, bizonyítja a képzelet és a kreativitás hogy élen jár a kulináris művészetek. Amikor azt állítja, magát a vezető és vállalkozó, ő is megfeleljen az elvárásoknak az ügyfelek, az egészségügyi szükségletek és táplálkozási egyensúly. [+]

Bölcsészet Alapképzések az Amerikai Egyesült Écully Franciaországban. A séf most egy professzionális több képzett: meg kell mutatni nagy technikai fölény, nyitott az innovatív technológiák, alkalmazkodni a változó vezetési módszerek, bizonyítja a képzelet és a kreativitás hogy élen jár a kulináris művészetek. Amikor azt állítja, magát a vezető és vállalkozó, ő is megfeleljen az elvárásoknak az ügyfelek, az egészségügyi szükségletek és táplálkozási egyensúly. A Kulináris Művészetek Program és Étterem Management lehetővé teszi az érettségi Bachelor Kulináris Művészetek és Étterem Management és vezetője cím és Konyha Gourmet Catering (II szintű) lépett a Nemzeti Nyilvántartásba Szakképzési Certification által kiadott Paul Bocuse Intézet. LEGYEN vezető menedzser és a kivitelező egy innovatív VISION Képzés Kulináris Művészetek és Étterem Management fedezi a megnövekedett igények és a fejlesztések egy olyan ágazat folyamatos mozgásban. Két bevételek tartják az 1. évben: az egyik a januári és egy szeptemberben. Az első két évben foglalkozik az alapjait az üzleti és vezetési gyakorlat körül: három félév elméleti és gyakorlati képzés során beépített kreativitás és az analitikus projektek Egy igazi gyakorlatát a félévben különböző alkalmazási területek 4 tanfolyam hónap. Az elmúlt évben konszolidálja az egész megszerzett technikai tökéletesség, kreatív, vezetői és vállalkozói. Ezt szolgálja az ugródeszkát a továbbtanulás vagy az első munkahely a legfontosabb, egy szakmai Franciaországban vagy külföldön. A fő tanítási modulok a következők: Tanulás alapvető és innovatív technikák Kreativitás és kulináris esztétika A szervezet és a termelés optimalizálása A működési és gazdálkodási Csapat irányítás és vezetés A kiegyensúlyozott étrend és az egészség, helyreállítása és fenntartható fejlődés Vállalkozói meghatározásához egy sor olyan... [-]