Bölcsészet Alapdiploma az Amerikai Egyesült Ile-de-France Franciaországban

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2017 az Amerikai Egyesült Ile-de-France Franciaországban

Bölcsészet

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Ha egy hallgató szociális munkás vagy pedagógus szeretne lennie, esetleg jó művészeti készségeket igénylő pályára készül, a Bölcsészet- és Társadalomtudományok az ideális választás. A képzés kurzusai egy sor különböző olyan készséget nyújtanak a hallgatóknak, amelyeknek számos iparágban hasznát vehetik.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Ile-de-France Franciaországban 2017

Mutass többet

Egyetemi Mag: Liberális Tanulmányok

Paris College Of Art
Campus Nappali September 2017 Franciaország Paris

Tanítani és inspirálni: ezek a liberális tanulmányok két fő célja. Tanfolyamaink révén biztosítjuk, hogy hallgatóink teljesen felkészültek arra, hogy képesek legyenek írni, gondolkodni és világosan kommunikálni munkájukról, de biztosítjuk, hogy kreativitásuk és képzelőerejük széles teret nyer a kifejezéshez és a terjeszkedéshez. [+]

Bölcsészet Alapképzések az Amerikai Egyesült Ile-de-France Franciaországban. Tanítani és inspirálni: ezek a liberális tanulmányok két fő célja. Tanfolyamaink révén biztosítjuk, hogy hallgatóink teljesen felkészültek arra, hogy képesek legyenek írni, gondolkodni és világosan kommunikálni munkájukról, de biztosítjuk, hogy kreativitásuk és képzelőerejük széles teret nyer a kifejezéshez és a terjeszkedéshez. Az interdiszciplináris Liberális Tanulmányok tanterve a hallgatók számára az általános humán tudományok - a történelem, a filozófia, a nyelvek és az irodalom -, valamint a társadalomtudományok és tudományok megalapozását jelenti. A tanszéken tanított kurzusok segítenek a hallgatóknak megérteni, hogyan helyezhetik el magukat a világban és a választott gyakorlatuk történetében, biztosítva azt a kontextust, amelyre szükségük van a kortárs kultúra bonyolultságához. A Freshman évben a diákok a "Kritikus gondolkodás és írás" -ot, a "nagyszerű könyvek" alapkövét és a szükséges lépcsőfokot a magasabb szintű tanfolyamokra használják. Általános tudást nyújt a humán tudományokban, amely ötvözi az irodalmat, a költészeteket, a filozófia történetét és a művészet történelmét. A befolyásos szövegek közeli olvasására összpontosítva arra törekszik, hogy segítse a frisséves hallgatókat analitikus olvasóként és gondolkodóként, és megszerezze vagy tökéletesítse az írási készségeket. Az egyes főiskolák és diplomák mûvészete és formatervezése történetének alapjai mellett a Liberális Tanulmányok széles választéka lehetõvé teszi a diákok számára, hogy szélesítsék tudásukat, és megnövelik az analitikai vizsgálódás képességét. A tanfolyamok kiterjedt tudományágakra terjednek ki, változó választási lehetőségekkel a kognitív pszichológia vagy a szemiotika, a technika története vagy a reneszánsz politika területén. A francia osztályokat négy szinten kínálják fel. A francia III magas irodalmi komponenssel rendelkezik, míg a francia IV tartalomalapú kurzus, melynek témája... [-]