Bölcsészet Alapdiploma Egyesült Arab Emírségekben

Vesd össze Bölcsészet Alapképzések Egyesült Arab Emírségekben 2017

Bölcsészet

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Ha egy hallgató szociális munkás vagy pedagógus szeretne lennie, esetleg jó művészeti készségeket igénylő pályára készül, a Bölcsészet- és Társadalomtudományok az ideális választás. A képzés kurzusai egy sor különböző olyan készséget nyújtanak a hallgatóknak, amelyeknek számos iparágban hasznát vehetik.

Oktatás az Egyesült Arab Emírségek megvannak a maga előnyei: nap, tenger, homok, az adómentes jövedelem a diploma megszerzése után, és néhány, a legjobb egyetemek az Öböl region.In kívül számos magas rangú egyetemek a más országokban ág campusok az Egyesült Arab Emírségek.

A Legjobb Bölcsészet Graduális Tanulmányok Egyesült Arab Emírségekben 2017

Mutass többet

Főiskolai Oktatás Tanár-továbbképzési Programban Arab Nyelven & Iszlám Tanulmányok

Ajman University
Campus Nappali 4 év August 2017 Egyesült Arab Emírségek Ajman

Az arab és az iszlám tanulmányok program célja, hogy tudományosan készít generációs diplomások; birtokosai egy főiskolai diplomát arab nyelv és Iszlám Tanulmányok, akik képesek részt venni a gazdagodás, a szellemi, kulturális és oktatási intézmények, és ki az Egyesült Arab Emírségek [+]

A Legjobb Bölcsészet Alapképzések Egyesült Arab Emírségekben 2017. Az arab és az iszlám tanulmányok program célja, hogy tudományosan készít generációs diplomások; birtokosai egy főiskolai diplomát arab nyelv és Iszlám Tanulmányok, akik képesek részt venni a gazdagodás, a szellemi, kulturális és oktatási intézmények, és ki az Egyesült Arab Emírségek. A program a sokszínű és összetettsége az arab / iszlám kultúra és civilizáció. Míg a tanulás arab nyelv és Iszlám Tudományok megtudhatja a nyelvészet és a kultúra arab egész történelme. Azt is megtudjuk, a tanítás módszertana az arab nyelv és az iszlám tanulmányok és az oktatási technológia és alkalmazásai. Ha kíváncsi, hogyan, hogy a nyelv nőtt az évszázadok során, ez lehet a legmegfelelőbb tanfolyam az Ön számára. Arab nyelv és Iszlám Tanulmányok beállíthatja ki minket a sok karrierjében; akkor lesz egy tanár vagy tanár. Ez a mező, amellett, hogy a tanári szakma, segítségével csatlakozzon területén az üzleti, újságírás ... stb Sőt, a program által akkreditált Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási. Ez a program bevezetésre arab nyelvet. [-]