Bölcsészet Alapdiploma johannesburgban Dél-Afrikában

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2017 johannesburgban Dél-Afrikában

Bölcsészet

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A diploma Bölcsészet és Társadalomtudományi vonzzák gyorsuló ütemben erősen motivált diákok befektetés a saját jövőjüket. Területén nyújt előnyöket karrierjét az egyének nagyjából hasonló a többi subjects.Arts, Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar nagymértékben hozzájárul az egész életen át tartó tanulást és javítja az egyének életét szerte számos foglalkozások.

Dél-Afrika, hivatalosan a Dél-afrikai Köztársaság, egy olyan ország található, a déli csúcsától Afrikában. Meg van osztva kilenc tartomány. Dél-Afrika nem csak leugranak pont, ő maga egy fantasztikus hely gazdag kultúra, az állat-és növény-és történelem.

Johannesburg város legnagyobb forrása az arany és a gyémánt Dél-Afrikában. Ez az alapja a dél-afrikai alkotmánybíróság és a legnagyobb és leggazdagabb városa, a Gauteng tartományban. Ez ad otthont a University of Johannesburg.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák johannesburgban Dél-Afrikában 2017

Mutass többet

Bachelor of Education Honours Degrees (Bed Honours)

University of Johannesburg
Campus Nappali February 2018 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

[+]

Bölcsészet Alapképzések johannesburgban Dél-Afrikában. Kar elérhetőségeit Jelentkezés és további információ a Kar oktatási Auckland Park Kingsway Campus Tel. 011 553 3251 Soweto Campus Tel. 011 559 5562 E-mail eduquiries@uj.ac.za Weboldal www.uj.ac.za/edu [-]