Bölcsészet Alapdiploma a Cape Town Dél-Afrikában

Bölcsészet Alapképzések Megtekintése 2018 a Cape Town Dél-Afrikában

Bölcsészet

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A bölcsészet- és társadalomtudományok a sokszínű kurzuskínlat által lehetővé teszik, hogy a hallgatók számos területen képezzék magukat. Az elsajátított készségeket a hallgatók egy sor különböző iparágban kamatoztathatják a folyamatosan növekvő, globális munkaerőpiacon.

Egy ország található, a déli csúcsa Afrika, Dél-Afrika, gazdag kultúra, hogy soha nem elég a séta közben, vagy itt tanuló. A nyelvek itt is Afrikaner és angol, valamint a holland. Az egyetemi élet a hatalmas dél-afrikai University, University of Johannesburg, vagy bármely más egyetem is észbontó. Imádni fogja kölcsönhatásban a Bantus itt, és a trópusi éghajlat a régióban.

Cape Town város Dél-Afrika főemlős város, és a jogalkotási tőke befogadására a nemzeti parlamentben. Van egy híres port, és tereptárgyak, mint a Cape Point és a Table Mountain, amelyek turisztikai látványosságok. Cape Town egy jól bevált rendszer az állami egyetemek.

Kérj Információt Bölcsészet Alapdiplomák a Cape Town Dél-Afrikában 2018

Mutass többet

A Teológia Tiszteletbeli Bachelor (bthhons)

George Whitefield College
Campus Nappali Részidős 1 - 3 év February 2018 Dél-afrikai Köztársaság Fokváros + 1 további

A BTh kitüntetések a NQF 8. szintjén a BTh fokozatra épülnek, lehetővé téve, hogy specializálódjon, megszilárdítsa és elmélyítse ismereteit a keresztény teológia - az Újszövetség, az Ószövetség és a keresztény tanítás három fő területén. [+]

Teológiátudományi kitüntetések (BThHons)

A GWC Bachelor of Theology Honors programot a Dél-afrikai Képesítési Hatóság 97821, NQF 8. szintje alapján regisztrálják.

Cél

A BTh kitüntetések a NQF 8. szintjén a BTh fokozatra épülnek, lehetővé téve, hogy specializálódjon, megszilárdítsa és elmélyítse ismereteit a keresztény teológia - az Újszövetség, az Ószövetség és a keresztény tanítás három fő területén.

Tartalom

A modulokat 4 tudományágban oktató tudósok tanítják:

Újtestamentum Ótestamentum Egyháztörténeti szisztematikus teológia

A diákok választhatnak a következő tudományterületek moduljaiból:... [-]


Teológia (bth)

George Whitefield College
Campus Nappali 3 év February 2018 Dél-afrikai Köztársaság Fokváros

Az NQF 5-7-es 3 éves teljes idejű programja felkészíti Önt egy professzionális minisztériumhoz szükséges oktatásra és képzésre, Isten Igéjének tanítására és egy keresztény egyház, közösség vagy szervezet vezető szerepére. [+]

Teológus (BTh)

A GWC Teológiát a Dél-afrikai Képesítési Hatóság 61870, NQF 5-7 szintje alatt regisztrálják.

Cél

Az NQF 5-7-es 3 éves teljes idejű programja felkészíti Önt egy professzionális minisztériumhoz szükséges oktatásra és képzésre, Isten Igéjének tanítására és egy keresztény egyház, közösség vagy szervezet vezető szerepére. A képesítés lehetővé teszi számodra, hogy a keresztény hit tudását beépítsük azon képességekkel, amelyek nélkülözhetetlenek a keresztény közösségek szolgálatában és vezetésében, és hozzájárulnak a szélesebb társadalom fejlődéséhez és átalakításához.

Tartalom ... [-]