Bölcsészet Alapképzés Új-Zélandon

Összes megtekintése Bölcsészet Alapképzések Új-Zélandon 2017

Bölcsészet

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A bölcsészet- és társadalomtudományok képzés ideális azok számára, akik sokféle készséget szeretnének elsajátítani, hiszen ez a későbbiekben páratlan szabadságot biztosít majd számukra a munkaerőpiacon.

Új-Zéland egy szigetország a Csendes-óceán délnyugati részén. Az ország földrajzilag két fő landmasses -, hogy az Észak-és Dél-szigetek - és számos kisebb sziget. Külföldi diákok kell, hogy a tanuló vízumot, és megfelelő szinten készpénz költeni annak érdekében, hogy vállalja a tanulmányok egy új-zélandi székhelyű oktatási intézmény. Új-Zéland oktatási intézmények tájékoztatják a megfelelő bevándorlási hatóságok, ha a hallgató már nem, hogy részt vegyen a beiratkozott tanfolyamok, akik ezt követően felfüggesztheti vagy megszüntetheti, hogy a diákok 's vízum. Az oktatási intézmények gyakran cserélni a beiratkozási és a részvétel elektronikus úton az adatokat más kormányzati szervek feladata, hogy tanulói segítséget.

A Legjobb Bölcsészet Alapképzések Új-Zélandon 2017

Mutass többet

Bcis Nyelvi Tanulmányok

IPU New Zealand
Campus Nappali March 2018 Új-Zéland Palmerston North

Ez a fő célja, hogy az Ön számára egy alapvető ismereteket, hogy hogyan nyelvek működik, a tanult nyelv szerkezete, nyelvi rendszerek és irodalmi szövegeket. Ez is alapvető nyelvi tanítási módszerek. Azok számára tervez karriert tanítás, ez egy kiváló felkészülés tanítás minden nyelv nem anyanyelvi beszélők. Sok Language Studies diákok választhatják, hogy beiratkozik a LTCL Trinity College ... [+]

A Legjobb Bölcsészet Alapdiplomák Új-Zélandon 2017. Ez a fő célja, hogy az Ön számára egy alapvető ismereteket, hogy hogyan nyelvek működik, a tanult nyelv szerkezete, nyelvi rendszerek és irodalmi szövegeket. Ez is alapvető nyelvi tanítási módszerek. Azok számára tervez karriert tanítás, ez egy kiváló felkészülés tanítás minden nyelv nem anyanyelvi beszélők. Sok Language Studies diákok választhatják, hogy beiratkozik a LTCL Trinity College London tanúsítvány TESOL (Tanítás angol beszélők más nyelvek) kínálják IPU Új-Zéland, amely részét képezi a kurzus. A Language Studies nagy magában foglalja a 8 kötelező papírok, 6 nyelv és / vagy a kultúra papírok, 8 speciális papírokat és 2 választani. 8 papírok: 10,505 Bevezetés a nyelv és kultúra (15 kredit) 10,511 Interkulturális Kommunikáció (15 kredit) 10,512 A kortárs rövid története (15 kredit) 10,513 Advanced English Skills (15 kredit) 10,6 ** Bevezetés a nyelvtanulás (15 kredit) 10,6 ** Bevezetés a tanítás (15 kredit) 10,611 A Study of Language (15 kredit) 10,612 Asia Pacific kultúrákat irodalmi szövegek (15 kredit) 10,615 Creative Writing (15 kredit) 10,614 / 711 angol mint nemzetközi nyelv (15 kredit) 10,712 irodalom és a Föld (15 kredit) 10,714 Tanítási Young tanulók (15 kredit) 10.713A / B Bevezetés a tanítás (30 kredit), vagy LTLCL * A segédlelkész a Trinity College Certificate of TESOL (LCTC) pálya (30 kredit) Karrierlehetőségek Language Teaching Külügyek Translation Services [-]