507 Bachelor Programok ban ben Ausztrália for 2024

Bachelor Programok ban ben Ausztrália for 2024Filter
    • Brisbane, Ausztrália
    • Kelvin Grove, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Jelentősen járuljon hozzá a gyermekek életéhez. A diplomások iránti kereslet növekszik, tanfolyamunk rugalmas és az Ön igényeihez igazodik. A korai évek a gyors növekedés és fejlődés időszaka. A korai kapcsolatok, interakciók és tapasztalatok adják az alapot mindennek, ami ezután következik – iskola, munka, élet. A kisgyermekkori tanárok jelentős és tartós hozzájárulást nyújtanak a gyermek oktatásához és élethosszig tartó tanulásához.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Távoktatás

    Angol

    A gépészmérnökök felelősek bárminek a tervezéséért, gyártásáért és működési folyamataiért, a legapróbb, legegyszerűbb mikrorészecskéktől a legnagyobb, legbonyolultabb űrhajókig és minden, ami a kettő között van. Gépészmérnökként olyan készségekkel rendelkezik, amelyek a világ számos iparágában alkalmazhatók, beleértve az autógyártást, a közlekedést, a gyártást, az energiatermelést, az orvostudományt, a fogyasztási cikkeket stb. Ez a gyakorlati végzettség biztosítja Önnek, hogy gépészmérnöki technológusként végzett állásra készen álljon. A program elvégzése után készségekre és ismeretekre tesz szert a legújabb gépészeti technológiák terén.

    • Surry Hills, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Dance kurzus nagy hangsúlyt fektet a tánc gyakorlására és az iránti elkötelezettségre. A cél az, hogy magasan képzett, fegyelmezett, hozzáértő és sokoldalú táncművészeket fejlesszenek olyan légkörben, amely támogatja és bátorítja őket, amikor arra törekednek, hogy elérjék ezt a technikai, kreatív és tudományos kiválóságot.

    • South Melbourne, Ausztrália
    • South Brisbane, Ausztrália
    • + 1 more

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A JMC Bachelor of Acting programja felkészíti Önt arra, hogy professzionális és fenntartható karriert folytasson az előadóművészek terén – nemcsak a színész tudását és készségeit, hanem a színészi folyamatot is felkészíti arra, hogy megfeleljen a változó és változatos előadó-művészeti ipar sajátos igényeinek és árnyalatainak.

    • Melbourne, Ausztrália

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ha kreatív hangulata és művészi hajlama van, a Visual Arts program lehetővé teszi, hogy felfedezze és kísérletezzen a kifejező természetével. Az elmélethez kapcsolódóan a program támogatni fogja Önt a kreatív látás megvalósításában a kutatás, a művészettörténet, a hagyományos gyakorlati módszerek, valamint az anyagok és a folyamat művészetének modern megközelítései révén.

    • Adelaide, Ausztrália

    Teljes idő

    3 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Information Technology az Ön ugródeszkája a számítástechnika, a szoftverfejlesztés és az információs szolgáltató iparágakban végzett karrier felé.

    • Camperdown, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ismerje meg a szoftvergyártás minden aspektusát, a stratégiától és a tervezéstől a kódolásig, minőségig és menedzsmentig. Programozási és számítógépes nyelvek, adatszerkezetek, algoritmusok és adatbázisok, adatközpontú számítástechnika, operációs rendszerek és szoftverprojektmenedzsment ismeretek fejlesztése.

    • Mount Lawley, Ausztrália

    Teljes idő

    6 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Fedezze fel a kortárs művészet gyakorlatának kutatására, létrehozására, előállítására és bemutatására vonatkozó eredeti, saját kidolgozású és együttműködésen alapuló megközelítéseket.

    • Online

    Teljes idő, Részidő

    4 évek

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    A városi és regionális tervezők stratégiákat dolgoznak ki, és közösségeket terveznek, amelyben mindannyian élünk, dolgozunk és játszunk. A tervezés segít egyensúlyt teremteni a közösségi, környezeti és gazdasági szükségletek között, miközben elismeri a kulturális jelentőségét életminőségünk javítása, valamint fenntartható és létfontosságú közösségek létrehozása érdekében. A Bachelor of Urban and Regional Planning biztosítja a szükséges ismereteket és készségeket az összetett problémák kritikus elemzéséhez és megoldásához – olyan készségeket, amelyek segítenek alkalmazkodni szakemberként a változó világban.

    • Darwin, Ausztrália

    Teljes idő

    5 évek

    Az egyetemen

    Angol

    • Preston, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    Kombinálja érdeklődését a mezőgazdaság és a technológia területén, és legyen az iparág élvonalában a Melbourne Polytechnic mezőgazdaság és technológia bachelor fokozattal, amelyet a La Trobe Egyetemmel közösen kínálnak.

    • Cooranbong, Ausztrália
    • Wahroonga, Ausztrália

    Teljes idő, Részidő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Avondale Bachelor of Arts (BA) szak, Kommunikáció, lehetőséget ad a kreatív és szakmailag gondolkodású egyének gondolatokat a közönség a print, digitális média, a rádió és a videó.

    • Bond University, Queensland, Australia, Ausztrália

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    A Bachelor of Psychological Science (kitüntetéses) célja, hogy a hallgatók egy integrált, átfogó és teljes oktatást a fegyelem a pszichológia.

    • Melbourne, Ausztrália
    • Bendigo, Ausztrália
    • + 1 more

    Teljes idő

    3 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a hároméves diploma nagy hangsúlyt fektet az ipari projektekre, így lehetőséget kap egy közepes méretű szoftver kidolgozására az utolsó évben.

    • Malabe, Srí Lanka
    • London, Egyesült Királyság
    • + 1 more

    Teljes idő

    Az egyetemen

    Angol

    Gépészmérnöki magában foglalja a tudomány és a formálás, tervezési, fejlesztési és ellenőrzési rendszerek és összetevők bevonása körül termodinamika, mechanika, áramlástan, mechanizmusok, a gyártás és az energia.