BACHELORSTUDIES.HU

2 Távoktatás Alapképzés Megtekintése az Amerikai Egyesült Albury Ausztrália

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

Vannak kiemelkedő felsőoktatási létesítmények Albury-Wodonga. Az intézmények, mint a La Trobe Egyetem együtt szép strandok, barátságos légkör és a gyönyörű természet teszi a város egyik legfontosabb célpontja a felsőoktatás.

Kérj Információt Távoktatás Alapképzések az Amerikai Egyesült Albury Ausztráliában 2019

2 Találatok Master, Albury, Távoktatás Filter

Charles Sturt University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Január 2020 Ausztrália Albury Melbourne Wagga Wagga + 4 további

Bachelor üzleti tanulmányok

Charles Sturt University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 év Január 2020 Ausztrália Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 további

A Bachelor of Business Studies egy "designer diplomát", amely a rugalmasságot, hogy tanulmányozza a különféle témákban, beleértve a humán és reál tantárgyak mellett az üzleti alanyok, hogy a tudás és a készségek van szüksége lesz a munkahelyén vagy a pályaválasztás .