Filter
Alapdiplomák
Ausztrália New South Wales Albury A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

2 Távoktatás Alapképzés Megtekintése az Amerikai Egyesült Albury Ausztrália

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

Vannak kiemelkedő felsőoktatási létesítmények Albury-Wodonga. Az intézmények, mint a La Trobe Egyetem együtt szép strandok, barátságos légkör és a gyönyörű természet teszi a város egyik legfontosabb célpontja a felsőoktatás.

Kérj Információt Távoktatás Alapképzések az Amerikai Egyesült Albury Ausztráliában 2019

Tovább Kevesebb

2 Találatok Master, Albury, Távoktatás

Charles Sturt University

. Miért érdemes ezt az utat? vagy vagy vagy ... [+]

.

Miért érdemes ezt az utat? vagy vagy vagy [-]
Ausztrália Albury Melbourne Wagga Wagga
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul
Charles Sturt University

A Bachelor of Business Studies egy "designer diplomát", amely a rugalmasságot, hogy tanulmányozza a különféle témákban, beleértve a humán és reál tantárgyak mellett az üz ... [+]

Van egy nagy érdeklődést az üzleti életben? Szeretné, hogy vállalja a versenyképes mértékben, hogy maximális rugalmasságot kínál?

A Bachelor of Business Studies egy "designer diplomát", amely a rugalmasságot, hogy tanulmányozza a különféle témákban, beleértve a humán és reál tantárgyak mellett az üzleti alanyok, hogy a tudás és a készségek van szüksége lesz a munkahelyén vagy a pályaválasztás .

CSU is van egy nagyvonalú hitelezési rendszer felismeri a korábbi tanulmány. Figyelemmel egyetemi jóváhagyást, akkor az oklevél vagy bizonyítvány IV minősítési hosszának csökkentésére és költségét természetesen.

Ha a tervek változtatni az út mentén, akkor lépjen ki a fokozat egy Associate Degree in Business Studies befejezése után 16 alany vagy a Diploma in Business Studies befejezése után nyolc személy.... [-]

Ausztrália Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra  + 4 Több
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 - 6 év
On-line
Bővebben magyarul