120 Bachelor Programok ban ben Argentína for 2024

Bachelor Programok ban ben Argentína for 2024Filter
    • Buenos Aires, Argentína

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Spanyol

    A nemzetközi üzleti életben dolgozó szakemberek felkészültek mind a globális és regionális – nemzeti vagy külföldi – környezetben működő vállalatoknál, mind pedig olyan kormányzati és magánintézményeknél, amelyek támogató szolgáltatásokat, valamint gazdasági és kereskedelmi intelligenciát nyújtanak a nemzetközi műveletekhez.

    • La Plata, Argentína

    Távoktatás

    Spanyol

    Karriercélok Olyan szakemberek képzése, akik képesek a közérdekű tények vizsgálatára, elemzésére és ismertté tételére, a demokratikus társadalomban élő emberek és szervezetek szükségletei alapján, abban az értelemben, hogy ezek az események, társadalmi és kulturális folyamatok, gazdasági és politikai, végül hatással van egy közösség személyes és kollektív életére. Támogassa azoknak a készségeknek a fejlesztését, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szakemberként teljesítsenek a médiához és a társadalmi kommunikációs technikákhoz kapcsolódó témákban.

    • Avenida Doctor Luis Gutniski, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    Támogassák és terjesszék tudományos szempontból az eredeti cikkeket, tudományos és technológiai kutatómunkákat, amelyek elősegítik fejlődésüket az akadémiai, nemzeti és nemzetközi tudományos iskolában, a kiválóság állandó keresésében, amelyet a társadalom egésze követel.

    • Buenos Aires, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    A mechatronika a mérnökség új területe, amely a precíziós mechanika, az elektronika, az automatikus vezérlés és az információs technológia kombinációjából született, a folyamatok és termékek tervezéséhez, a termelő szektor fejlődésének eredményeként. Így a Mechatronics Engineering olyan szakembereket képez, akik képesek programozható és intelligens termékek vagy folyamatok elképzelésére, tervezésére, fejlesztésére és automatizálására, amelyeket a csúcstechnológiájú berendezésekre alkalmaznak, hogy javítsák az iparágak hatékonyságát és versenyképességét. Mit fog tanulni a verseny alatt? A mechatronika tanulmányozásával átfogó képzést kap az elektronikus, gépészeti és ipari számítástechnika területén. A multidiszciplináris tudomány egyesített különböző témái révén készségeket fejleszt, hogy képes legyen berendezések, folyamatok vagy csúcstechnológiai és "intelligencia" termékek tervezésére, fejlesztésére, optimalizálására és automatizálására; az iparágak termelékenységének és versenyképességének javítása érdekében.

    • Mar del Plata, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Bachelor in Human Resources a szervezet szereplőinek irányításán dolgozik, fenntartva az emberek viselkedése és a szervezeti célok közötti harmóniát. A szakember alapvető szerepet tölt be, mert ő a fő felelősség a tervezésben, a kiválasztásban, a képzésben, a motivációban és a teljesítmény értékelésében; személyközi kapcsolatok szervezése és koordinálása, valamint a szervezeti konfliktusok megelőzésére és/vagy megoldására irányuló intézkedések végrehajtása. A szakma fejlesztése és gyakorlása az alábbiak szerint történhet: • Egy szervezet HR menedzsere. • Tanácsadó a humán tőke menedzsment területén. • Külső tanácsadó a személyzeti kiválasztási programok előkészítéséhez és lebonyolításához. • A vállalatok és szervezetek közötti kapcsolatok koordinátora a munkaügyi területek és a társadalombiztosítás ellenőrzésére. • Tanácsadó a fizetési politikák meghatározásában és a javadalmazási tervek kialakításában. • Képzési programok segítője. Az erre a karrierre vonatkozó tanulmányi terv alapciklusa (1. és 2. év) a Könyvelő és az Ügyviteli Tantárgy közös témáit tartalmazza. A harmadik és a negyedik a versenyre jellemző.

    • Mar del Plata, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az újságírói egyetemi technikus személyesen tanulható a Mar del Plata város központjában. Lehetővé teszi az L Licenciatura újságírásban való megfogalmazását, amely innovatív, teljesen távoli hallgatókat kínál 4 év múlva, és két címet is kaphat. Az újságírói egyetemi technikus a FASTA Egyetemen végzett, újságíróként dolgozik mind a hagyományos médiában (rádió, televízió vagy írott sajtó), mind az új összefüggésben kifejlesztett médiában (blog, tv az interneten, közösségi oldalak) hálózatok). A szükséges nyelvi, szóbeli és írásbeli készségekkel kezelheti saját projektjeit, figyelembe véve a kereskedelmi változókat és a piaci kontextust, ahol működik. A cél az, hogy a diák rövid karriert (2 és fél évet) nyújtson, nagy hangsúlyt fektetve az újságírói gyakorlatra és a szakma építésének perspektívájára az újságírói területen való beavatkozáshoz szükséges megfelelő eszközök kezelése alapján, feltéve, hogy a normatív, pragmatikus és diszkurzív szempontok mellett, amelyek elősegíthetik a jobb kommunikációt különböző csatornákon és médiákon keresztül. Figyelembe véve, hogy a kommunikációs piac az elmúlt években a tartalomgyártás felé fordult, amely a kommunikációs iparág egyik legfontosabb szegmensévé vált, ez a karrier egyértelmű profillal rendelkezik, amely a média gyakorlatait tiszteletben tartja. A karrier szilárd elméleti-gyakorlati felkészítésben akkreditálja a hallgatókat, amely felelősségteljes, etikus és humánus módon garantálja a szakmai gyakorlatot, amelyet szigorú tudományos képzés támogat, és kifejezetten hajlamos a média, például a rádió, a TV és a nyomtatott sajtó számára tanítani. (újságok és magazinok), hanem az Internet számára is, amely a jövőben a kulturális fogyasztás perspektívája.

    • Buenos Aires, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    Az emberek mozgása, akik egyik helyről a másikra költöztek a nyaralásukhoz nem kapcsolódó okokból, a turizmus kezdetének alapvető alapja volt. A 20. század közepén a kongresszusok, kongresszusok, vásárok stb. Lázának kezdetével a turizmus megsokszorozódott, és csak ezért a koncepcióért ma emberek milliói utaznak a világ körül. Ezért ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik érdeklődnek a turisztikai vállalkozások tervezése és koordinálása iránt: OPE (professzionális rendezvényszervező) Utazási irodák, idegenvezetők és turisztikai technikusok Szállodások, fogadók és/vagy tanyatulajdonosok, valamint a termálkomplexumok menedzserei a tartományi turizmus és általában az üzleti élet titkárságainak adminisztratív személyzete.

    • Vicente López, Argentína

    Távoktatás

    Spanyol

    Legyen professzionális kiválósági pék a Latin -Amerika legteljesebb programjával, gyorsítva, mindössze 5 hónap alatt. Megtanulsz mindenféle nemzeti és nemzetközi kenyeret készíteni, valamint modern és avantgárd alkotásokat. A tanfolyamot ki kell egészíteni a "Professzionális pékségtechnika" című könyvünkkel, amelyet Paulo Sebess, igazgatónk, a nemzetközi pékség szakértője és nemzetközi díjak nyertese írt. Az órák 100% -ban online, lépésenkénti magyarázatokkal és nagyfelbontású videókban rögzítve vannak, így nem hagyja ki az előkészületek és technikák egyetlen részletét sem. Is kiegészíti a tanulás a biztonsági és higiéniai tanfolyamok a munkahelyen és az élelmiszer -kezelés, táplálkozás, pizzák, és Empanadas. Mausi Sebess az egyetlen intézet, amely MasterChef tanúsítványokat ad ki.

    • Buenos Aires, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    Ismerje meg a szcenografikus tér szöveg alapján történő kezelését, átfogó esztétikai érzéket teremtve. Szakmai fejlődés hivatalos és független színházi társaságokban, hivatalos színházakban, állami szervezetekben, televíziós stúdiókban, filmgyártó társaságokban. Ez az akció a kreatív munka különböző pillanataiban játszódhat le: tervezés, megvalósítás, összeszerelés, befejezés.

    • 1601, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Belsőépítészeti Karrier egy hároméves magasabb technika, amely szemtől szemben áll. A felsőfokú belsőépítészeti technika végzőse képes lesz önállóan vagy más szakemberekkel együtt cselekedni a családi házak, családi házak, kulturális és kereskedelmi terek belsőépítészeti projektjei, valamint a bútorok tervezése terén. és tárgyakat.

    • Santiago del Estero, Argentína

    Az ápolói alapképzés 1977 óta működik az UNSE keretein belül. A válasz Santiago del Estero ápolási szakemberek társadalmi-egészségügyi szükségletére adott válaszként jött létre. Időtartama öt év, az alapciklus három év, amely lehetővé teszi, hogy középfokú ápolói diplomát szerezzen.

    • Buenos Aires, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    • Piaci tanulmányok elemzése. • A termékek és szolgáltatások promóciós stratégiáinak és terjesztési csatornáinak kidolgozása. • Projektek előkészítése ipari, bányászati és mezőgazdasági, kereskedelmi, energetikai, közlekedési és infrastrukturális politikákhoz. • Tanácsadás a piaci viszonyokkal kapcsolatban.

    • Villa María, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    A Nemzetközi Élelmiszeripari Mester (MITA) célja, hogy hozzájáruljon az élelmiszeripari ipari szakemberek tudományos képzéséhez, szilárd képzést integráljon a tudományos és technológiai területekre, és átfogó képzést nyújtson elemzésre, értékelésre, tervezésre, fejlesztésre, a különböző típusú élelmiszerek kezelésével kapcsolatos tevékenységek megtervezése és végrehajtása, legyen szó feldolgozásról vagy szolgáltatásokról.

    • Rosario, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    A végzettség azon szakemberek képzésére irányul, akik képesek hatékonyan kezelni azokat az átalakulásokat és változásokat, amelyekben a vendéglátóipar elmerül. Ennek alapján az alapképzés megkönnyíti a hallgatók számára az olyan ismeretek és technikák elsajátítását, amelyek lehetővé teszik számukra a vezetői készségek fejlesztését, elmélyítik e növekvő ipari szektor környezetének elemzését, belső diagnózisokat végeznek olyan stratégiák megfogalmazása és végrehajtása érdekében, amelyek lehetővé teszik a generálást és fenntartani a versenyelőnyöket.

    • Buenos Aires, Argentína

    Az egyetemen

    Spanyol

    Képzés: A képzés előnyben részesíti az elméleti szempontokat, de integrálja azokat a módszertani kérdésekkel és a világ valóságának elemzésével, és lehetőleg a nemzeti kérdéssel. Az egyetemi képzés sajátossága az elméleti elképzelések felvetése és megvitatása, de azok relevanciájának tanulmányozása. Szintén a gazdaságelméletben - mikroökonómia, makroökonómia, növekedés és fejlődés, elméleti monetáris, államháztartás - a képzés (a jelzett társadalmi perspektívát figyelembe véve) más tudományágakon alapul. A közintézményeket elöljáró jogi intézmények ismerete; a világgazdaság és hazánk történelméből; a szociológiai elmélet mint a társadalmi egész megismeréséhez való sajátos hozzájárulás; gazdaságföldrajz, valamint a különböző gazdaságok rendszereinek és működési modelljeinek összehasonlító elemzése a modern valóság útjaként. A matematika képzés központi követelmény, ezért az alapképzés általános ciklusában olyan tantárgyak tanulmányozása is szerepel, amelyek a közgazdászok megfelelő nyelvét alkotják, és amelyek ismeretei lehetővé teszik az elemzést, a megértést és a szakemberek közötti kommunikációt.