Filter
Alapdiplomák
Kanada Nova Scotia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Animal Care and Welfare Alapképzések Megtekintése 2019 az Amerikai Egyesült Nova Scotia Kanadában

Az Alapdiploma egy az egyetemek és főiskolák által kínált végzettség. Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a szükséges kurzusokat. Ez a választott intézménytől függően háromtól hét évig terjedő időtartamot ölel fel.

Az állatok gondozása és jóléte olyan tanulmány, amely hangsúlyozza az állatok egészségét és jólétét, amelyek kölcsönhatásban vannak az emberekkel. Olyan elvekre épül, amelyek hangsúlyozzák, hogy az állatoknak nem szabad szenvedniük olyan dolgoktól, mint a betegség, sérülés, fájdalom, éhség, szomjúság vagy félelem.

Ha arra gondolsz, hogy minden felsőoktatási rendszer, amely befolyásolja az életét pozitívan, miközben te a gyakorlati ismereteket és készségeket, majd a kanadai 's oktatási rendszer, amire szüksége van. Utazás Kanada az oktatás akkor tudja igazán értékelni a kreativitást és az innovációt az előadók ezen felsőoktatási intézményekben.

Kérj Információt Animal Care and Welfare Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Nova Scotia Kanadában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Animal Care and Welfare, Nova Scotia

Diplomák
Helyszín
Kanada
Nova Scotia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Aeres University of Applied Sciences

A tanulmányi program olyan diákok felé irányul, akik érdeklődnek az állattenyésztési ágazatban végzett tanulmányok iránt, különösen az állategészségügy és jólét területén ... [+]

Animal Care and Welfare Alapképzések az Amerikai Egyesült Nova Scotia Kanadában. [-]
Kanada Halifax Regional Municipality
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul