Filter
Alapdiplomák
Hollandia Almere A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Animal Care and Welfare Alapképzések Megtekintése 2019 in Almere Hollandiában

A főiskolai 's diplomát a sikeres egy egyetemi tudományos program. Gyakran az első fokú egy diák kapott saját tudományos karrierjét. Ez jellemzően négyéves, nappali tagozatos képzés keresni diplomát.

Az állatok gondozásának és jólétének területe az állatok fizikai, szellemi és viselkedési egészségének biztosítására összpontosít. Különböző emberi-állati kapcsolatokra alkalmazzák, mint például az állatállomány, társaik vagy szolgálati állatok.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Az egyik a jól megtervezett városok Hollandia, Almere híres jó nemzetközi egyetemek és kapcsolatot tart nemzetközi egyetemek, mint CAH Vilentum. Mindazok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy menjen a drága külföldi egyetemen tanulhatnak Almaty.

Kérj Információt Animal Care and Welfare Alapdiplomák in Almere Hollandiában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Animal Care and Welfare, Almere

Diplomák
Helyszín
Hollandia
Almere
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Aeres University of Applied Sciences

A tanulmányi program olyan diákok felé irányul, akik érdeklődnek az állattenyésztési ágazatban végzett tanulmányok iránt, különösen az állategészségügy és jólét területén ... [+]

Animal Care and Welfare Alapképzések in Almere Hollandiában. [-]
Hollandia Almere Dronten
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul