Alapdiploma andorra La Vellában Andorrában

A Legjobb Alapképzések andorra La Vellában Andorrában 2018

Mester

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

Andorra lehet a tökéletes hely a külföldön tanuló. Található Franciaország és Spanyolország között, közös oktatási programok az egyes országok között is léteznek. Katalán, spanyol, portugál és francia is, hogy ez egy nagyszerű hely a nyelvet tanulók.

Ez a gyönyörű város szívében Andorra magas oktatás, figyelembe véve, hogy 's az otthona az egyetlen egyetem az országban. Ismert Egyetem Andorra, az intézmény rendelkezik az első fok különböző tanfolyamokon.

Graduális Tanulmányok Összevetése andorra La Vellában Andorrában 2018

Mutass többet

Bachelor Fokozat, Nemzetközi Szálloda Vezetősége

VATEL Andorra
Campus Nappali 3 év September 2018 Andorra Andorra La Vella

Bachelor diploma International Hotel Management program célja a pályázók, akik sikeresen teljesítették a középiskolai tanulmányokat vagy képzési ciklusát magasabb szintű, és célja, hogy a vonat végül a jövőbeli szakemberek felé minden szálloda és idegenforgalmi vállalat. [+]

a program Bachelor diploma International Hotel Management Célja, hogy a jelöltek, akik sikeresen teljesítették a középiskolai tanulmányokat vagy képzési ciklusát magasabb szintű, és célja, hogy a vonat végül a jövőbeli szakemberek felé minden szálloda és idegenforgalmi vállalat.

A program tanított meg tud felelni a képzési igényeket a szállodában és a turizmus, mely a diákok speciális képzést.

Tanítási módszer: a sikeres kombinációja és az egyensúlyt a képzés és az egyetemi képzési gyakorlatok igazítani az új igények és a jelenlegi igényeinek a szektorban.

Karunk magasan képzett tanárok, mind a szakemberek aktív. Ezen túlmenően, a tanterv egy erős nemzetközi orientáció, amely lehetővé teszi a diákok, hogy működjön a globális környezet, reagál a törekvéseit a szakma. ... [-]


Agglegény A Repülés Irányítás

Andorra Aviation Academy
Campus Nappali 3 év February 2018 Andorra Andorra La Vella

Ez a program célja, hogy megfeleljen a légitársaságok igényeket a hajózószemélyzet egy vezetői pozíciót. Miután szerzett be repülési szakértelem inkumbens képes lesz arra, hogy egy vezetői pozíciót Flight OPS egy európai légitársaság vagy Business Jet szervezet (például: CAM Client Aviation Manager). [+]

Előadás

Ez a program célja, hogy megfeleljen a légitársaságok igényeket a hajózószemélyzet egy vezetői pozíciót. Miután szerzett be repülési szakértelem inkumbens képes lesz arra, hogy egy vezetői pozíciót Flight OPS egy európai légitársaság vagy Business Jet szervezet (például: CAM Client Aviation Manager).

Hála kettős licenc (FAA / EASA), amerikai bejegyzett légi járművek ( "N" bejegyzett Business Jets) is repült. Érettségi után, akkor kell minősíteni pilóta azonos cursus ábrázolt "Fast Track". Továbbá, együttműködve a University of Andorra, tanfolyamok középpontjában a pénzügyi, vezetési, repülők Management, repülők pénzügy (bank) és az EASA tanúsítási folyamat. A csapat projekt lehetővé teszi a hallgatók, hogy foglalkozik a valós esetben annak érdekében, hogy igazolja az AOC (Üzemben tartási engedély) szerkezetét, hogy dolgozzon ki egy repülőgép a pénzügyi tervet, hogy hozzanak létre egy repülőgép-irányító szervezet.... [-]