BACHELORSTUDIES

Agronómia 2020 Alapképzés

Azok a középiskolai diplomások, akik szeretnék fejleszteni készségeiket és ismereteiket egy adott területen, szeretnék folytatni a főiskolai diplomát. Körülbelül négy év telik el, és az egyetemeken szerte a világon elérhető.

Mi az a Bachelor in Agronomy? Ez a program azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek a talajokról, növényekről és az őket érintő környezeti tényezőkről. Számos program foglalkozik az agronómiai témák széles skálájával, bár egyesek a diákok számára speciálisabb tanulmányokat kínálnak. Közös kurzusok a diákok magukban foglalhatják a talaj tudomány, a mezőgazdasági kérdések, a szerves kémia, az integrált gyomirtás, a termés és a gyomnövénytan, a növényi táplálkozás és a nemzetközi mezőgazdaság területét. Specifikus tanulmányok olyan területekre összpontosíthatnak, mint a növénynemesítés, a növényi fiziológia és a takarmány-tudományok.

Azok a hallgatók, akik agronómiai alapképzést szereznek, abban részesülnek, hogy kiváló analitikai készségeket fejleszthetnek ki. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy olyan szervezeti és tervezési készségeket hozzanak létre, amelyek hasznosak az élet minden területén.

A költségek gyakran nagy figyelmet fordítanak a diákok számára, akik ezt a diplomát szeretnék folytatni. A tandíj és egyéb díjak a program időtartamától, az iskola helyétől és más tényezőktől függően változnak. A nemzetközi lehetőségek és az online programok kutatása segíthet a tanulóknak megfizethető program megtalálásában.

Az agronómiai diplomával rendelkező diplomások számos iparágban, például a kormányban, a műtrágya-vállalatoknál, a médiában, az erőforrás-gazdálkodási szervezetekben, a növénytenyésztő vállalatoknál, az iskolákban és a kutatóintézetekben karriert kereshetnek. A konkrét munkakörök közé tartoznak a talajvizsgáló technikusok, a terménykutató technikusok, a vetőmag-elemző, a gabona-szakértő, a növénykultúra-tanácsadó, a mezőgazdasági oktató, a víz- és talajvédő és a növénybiztosítási beállító.

Agronómiai program található helyi vagy nemzetközi iskolákban. Egyesek online is elérhetők lesznek azok számára, akik távolról élnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Agronómia Filter

Bachelor agronómiai

Mongolian University Of Life Sciences
Alapképzés
aug. 2020
<
Nappali
Angol
Campus

A Bachelor Mezőgazdaságtudományi, a diákok megismerhetik növénytermesztés alapuló biológiai ismeretek, felfedezni és szabályozza a biológiai folyamat, hogyan kell előállítani ...

Tovább

Fokú agronómiára

Universidade de Évora
Alapképzés
okt. 2020
<
Nappali
<
3 év
Portuguese
Campus

Ez a tanfolyam célja, hogy szilárd és modern képzés, amely tulajdonságok sajátos cas különböző területein a mezőgazdaság, figyelembe véve a fenntartható erőforrás-felhasználás ...

Tovább