Filter
Alapdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Agronómia 2019 Alapképzés

Azok a középiskolai diplomások, akik szeretnék fejleszteni készségeiket és ismereteiket egy adott területen, szeretnék folytatni a főiskolai diplomát. Körülbelül négy év telik el, és az egyetemeken szerte a világon elérhető.

Mi az a Bachelor in Agronomy? Ez a program azoknak a diákoknak szól, akik érdeklődnek a talajokról, növényekről és az őket érintő környezeti tényezőkről. Számos program foglalkozik az agronómiai témák széles skálájával, bár egyesek a diákok számára speciálisabb tanulmányokat kínálnak. Közös kurzusok a diákok magukban foglalhatják a talaj tudomány, a mezőgazdasági kérdések, a szerves kémia, az integrált gyomirtás, a termés és a gyomnövénytan, a növényi táplálkozás és a nemzetközi mezőgazdaság területét. Specifikus tanulmányok olyan területekre összpontosíthatnak, mint a növénynemesítés, a növényi fiziológia és a takarmány-tudományok.

Azok a hallgatók, akik agronómiai alapképzést szereznek, abban részesülnek, hogy kiváló analitikai készségeket fejleszthetnek ki. A program lehetővé teszi a diákok számára, hogy olyan szervezeti és tervezési készségeket hozzanak létre, amelyek hasznosak az élet minden területén.

A költségek gyakran nagy figyelmet fordítanak a diákok számára, akik ezt a diplomát szeretnék folytatni. A tandíj és egyéb díjak a program időtartamától, az iskola helyétől és más tényezőktől függően változnak. A nemzetközi lehetőségek és az online programok kutatása segíthet a tanulóknak megfizethető program megtalálásában.

Az agronómiai diplomával rendelkező diplomások számos iparágban, például a kormányban, a műtrágya-vállalatoknál, a médiában, az erőforrás-gazdálkodási szervezetekben, a növénytenyésztő vállalatoknál, az iskolákban és a kutatóintézetekben karriert kereshetnek. A konkrét munkakörök közé tartoznak a talajvizsgáló technikusok, a terménykutató technikusok, a vetőmag-elemző, a gabona-szakértő, a növénykultúra-tanácsadó, a mezőgazdasági oktató, a víz- és talajvédő és a növénybiztosítási beállító.

Agronómiai program található helyi vagy nemzetközi iskolákban. Egyesek online is elérhetők lesznek azok számára, akik távolról élnek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Agronómia

Mongolian University Of Life Sciences

A Bachelor Mezőgazdaságtudományi, a diákok megismerhetik növénytermesztés alapuló biológiai ismeretek, felfedezni és szabályozza a biológiai folyamat, hogyan kell előállí ... [+]

Verhetetlen ár-érték és a küldetése, hogy segítse a hallgatók válni etikai globális polgárokat. Minden a campus, hogy a barátságos, bátorító és hasznos! MEZŐGAZDASÁGTUDOMÁNYI -WORLDWIDE SZAKMA

Egy Bachelor MezőgazdaságtudományiHallgatók megismerhetik növénytermesztés alapuló biológiai ismeretek, felfedezni és szabályozza a biológiai folyamat, hogyan kell előállítani az egészséges növényi termékek és megismerhetik termeli a magas hozam.

Általános hozzáférés

HOGYAN KELL ALKALMAZNI:

Meg kell küldenie a Felvételi Iroda, a következő e-mail:

Alkalmazás Ajánlás levél 2% Tanúsítvány másolatát vagy oklevél korábbi iskolai Photo copy 2% Regisztrációs díj Copy útlevél Egészségügyi bizonyítvány ... [-]
Mongólia Ulaanbaatar
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Évora

Ez a tanfolyam célja, hogy szilárd és modern képzés, amely tulajdonságok sajátos cas különböző területein a mezőgazdaság, figyelembe véve a fenntartható erőforrás-felhasz ... [+]

BEMUTATÁS

Ez a tanfolyam célja, hogy szilárd és modern képzés, amely tulajdonságok sajátos cas különböző területein a mezőgazdaság, figyelembe véve a fenntartható erőforrás-felhasználás és a piaci igényeket. Ez feltételeket és logisztikai erőforrások kiválóság, mint például az Experimental Farm Mitra és kutató laboratóriumok, amelyek lehetővé teszik a diákok számára olyan tevékenységek elvégzését és a tanórán kívüli képzések, mint például során a mezőgazdasági gépek üzemeltetői.

Ahhoz, hogy a tanulónak egy élmény a kapcsolatot a munka világa a diákok is, hogy egy rendszeren kívüli Színpad, kötelező. A szakaszok kell történnie Időszak során a szabadság és szervezetek, ahol a diákok végre gyakornoki kell kiválasztani a támogatást a jelenlegi Bizottság és a tanítás a gazdálkodó asztalon.... [-]

Portugália Evora
Október 2019
Portuguese (Portugal)
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul