BACHELORSTUDIES.HU

Agricultural Engineering 2019 Alapképzés

Egy főiskolai végzettség olyan hallgatók számára ítél oda, akik úgy döntöttek, hogy egy alapfokú oktatásban részesülnek egy adott tanulmányi területen. A legtöbb résztvevő három-négy éven keresztül képes egy főiskolai programot befejezni, noha egyes személyek a tananyag befejezéséig hat-hét évet vesz igénybe.

Mi a Bachelor in Agricultural Engineering? Ebben a programban a kurzusok középpontjában a résztvevők készségeinek fejlesztése áll a mezőgazdasági fejlődés és a technológia terén. Ennek a programnak az a célja, hogy segítse az egyéneket olyan készségek fejlesztésében, amelyeknek szükségesnek kell lenniük ahhoz, hogy olyan mérnökként vagy technikusként vegyenek részt, aki olyan iparágon belül van, amely erős szükség van ilyen készségekre. Az oktatók az élelmiszeripar specifikus és sürgető szükségleteire koncentrálhatnak, mint például a nyersanyagok előállítása, a gazdaság, a szervezet, az élelmiszer-technológia és az élelmiszeripar szabályozása.

Azok az egyének, akik részt vesznek ebben a programban, általában több átruházható készséget fejlesztenek ki. Például sok diplomásnak vannak komoly problémamegoldási és hibaelhárítási lehetőségei, amelyek jól szolgálhatnak mérnökként vagy bármilyen más pozícióban. Sok diáknak is szilárd megértése van az élelmiszeriparnak és az ahhoz kapcsolódó igényeknek.

Mennyibe kerül egy diák, aki az agrármérnöki alapképzésért fizetni képes, számos tényezőtől függ. Az iskola, amelyet a hallgató úgy dönt, hogy tanulmányozza, a program időtartama és a megélhetési költségek hatással lehetnek az oktatás teljes költségére.

A hallgatók e program lehet találni, hogy sok nyereséges karrierlehetőséget kínálnak nekik. A hallgató talaj- és vízgazdálkodási, energiarendszerek és géptervező, élelmiszer- és bioprocessz mérnök vagy strukturális és környezetvédelmi mérnök lehet. Találhat sikereket a mezőgazdasági ágazatban, a gyártó cégnél, a szövetségi kormánynál vagy egy tanulóintézetben, mint professzor vagy tanár.

Az egyéneknek több lehetősége van arra, amikor iskolába járnak. Ha többet szeretne megtudni a lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

3 Találatok Agricultural Engineering Filter

Bachelor mezőgazdasági technika

Mongolian University Of Life Sciences
Campus Nappali Augusztus 2019 Mongólia Ulaanbaatar

Verhetetlen ár-érték és a küldetése, hogy segítse a hallgatók válni etikai globális polgárokat. Minden a campus, hogy a barátságos, bátorító és hasznos!

Élelmiszer- és Mezőgazdasági Mérnöki Kar

Universidad de Salamanca
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Spanyolország Salamanca

Az agrár-élelmiszeripari mérnöki USAL a 2010-11-es tanévben az USAL ban USAL tanítani, miután az ellenőrzési folyamat megtörtént, és helyettesíti a mezőgazdasági műszaki mérnöki tanulmányokat. Ez a fokozat a Mezőgazdasági Műszaki Mérnök szabályozott szakma gyakorlására jogosult (február 9-i CIN / 323/2009. Sz. Rendelet, amely előírja a szükséges szakmai követelményeknek való megfelelés igazolását, amelyek a szakma gyakorlására jogosultak) Mezőgazdasági műszaki mérnök, BOE 19/2/2009).

Agrármérnöki diploma

Universidad de Leon
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Spanyolország León

Képzett szakembereket képezünk, akik az agráripari, állattenyésztési, mezőgazdasági és agrár-környezetvédelmi tevékenységekhez alkalmazkodnak, magas rangú tanárok és gyakorlati képzéssel, valamint kiváló minőségű létesítmények és laboratóriumok használatával.