Agrártudomány Alapdiploma tennessee-ben az Amerikai Egyesült Államokban

Agrártudomány Graduális Tanulmányok Megtekintése 2017 tennessee-ben az Amerikai Egyesült Államokban

Agrártudomány

Az alapdiploma egy olyan graduális végzettség, melyet az egyetemek és a főiskolák egy adott képzés elvégzése után adnak a hallgatóknak. A legtöbb alapképzés három vagy négy éves, de vannak olyanok, amelyek akár hét évig is eltarthatnak.

A főiskolai diplomát a mezőgazdaságban érintett agrártudomány, különösen legelők, takarmányozás és az agráripar. A hallgatók megismerkednek a talajtan, állatélettan, mikrobiológia, botanika és a kémia. Pályakezdő lesz képes dolgozni a különböző szakaszaiban olyan mezőgazdasági folyamatot, kezdve a talaj megtermékenyítés a növényvédelem.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Tennessee állam tele van természetes és mesterséges szépséget. Az állam a vállnál Appalache-hegység és felváltva nagyvárosok és dombok. Tennessee ad otthont a több száz egyetemek, amelyek közül sok világhírű egyetemi bátorság.

Kérj Információt Agrártudomány Alapdiplomák tennessee-ben az Amerikai Egyesült Államokban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Agrártudomány Amerikai Egyesült Államok Tennessee, TN.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Amerikai Egyesült Államok!

or search for similar programs here