Lovászat Graduális Tanulmányok

Lovászat 2017 Alapképzés

Lovászat

Agglegények fok gyakori típusa egyetemi diplomát, és használják a diákok, hogy segítsen nekik elérni a sikeres karrier. Ezek a fokozatok jellemzően befejezett négy éven belül.

Mi a Bachelor Equine Studies? Két népszerű szám, hogy a diákok választhatnak, hogy folytassa a lovak tanulmányokat. A tudomány-fókusz pálya felkészíti a diákokat, hogy folytassák az állatgyógyászatban. A program arra összpontosít, kezelése és oktatás felkészíti a tanulókat a karrier az üzleti lovakkal. Az alapképzés, a diákok kapnak széles körű oktatás alapvető készségek, mint a kompozíció és a matematika. Azt is vizsgálni fogja több dedikált tanfolyamok, mint a számvitel, az egyszerű és kezdő egyenletet, lovas oktatás, lovas termelés, ló törvény, növénytermesztés és a különböző lovas és ugró képességeit.

Bár sok lehet tanulni a lovak keresztül tölteni az időt velük dolgozni, a Bachelor Equine Tanulmányok segít hallgató szert szélesebb körű és tudományos ismeretek az állatok, ami több munkalehetőséget. A mértéke is segít felkészíteni a hallgatókat a szakmai borzongás kapcsolódó üzleti kezelésének állatok.

A költségek egy Bachelor Equine tanulmányok nagymértékben függ attól, hogy milyen hosszú ideig tart a teljes tanfolyam, milyen egyetemi képzésben, és hogy milyen országban, hogy az egyetemi található. Kapcsolat iskolákban programok érdeklik több információt költségek .

Attól függően, hogy a tanulmányok választott, a Bachelor Equine Studies lehet felkészíteni a hallgatókat a különböző karriert. A tudományos háttér, a diákok dolgozni állategészségügyi hivatalban vagy pajták és istállók asszisztensek.Az üzleti alapon, a diákok képesek lesznek, hogy egy edző, lovas oktató vagy pajta vezetője. Vannak állások lovas biztosító társaságok, a szabadidő és a tanácsadás.

A Bachelor Equine tanulmányok segítségével folytatni álmai karrierjét, vagy lehet használni, mint egy lépcsőfok a további tanulást. Ha többet szeretne megtudni erről a fajta oktatás, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

Bachelor Lovak Tudomány

HIWASSEE COLLEGE
Campus Nappali 2 - 4 év September 2017 Amerikai Egyesült Államok Madisonville

A Lovas Tanulmányok programot kínál két szám tanulmányi diákok számára. A lovak Science program egy előre állatorvosi vizsgálat, amelynek középpontjában a lovak és a lovak menedzsment és képzési program a diákok, akik szeretnék folytatni a karrierjét a lovak iparban, mint tréner, lovaglás oktató, vagy pajta vezetője. [+]

Lovászat Alapdiploma 2017. Izgatottan várjuk gondolkodik részévé válnak a Hiwassee közösségéhez! Azért vagyunk itt, hogy segítsen valamit, és mindent, amire szüksége van. Szeretnénk, hogy válaszoljon a kérdésekre lehet, hogy a főiskola a tudósok, hogy a megfizethetőség és azon túl. A campus nőtt mindössze hét hektáros, hogy egy nagyobb campus, álló tizennyolc elhelyezkedő épületek 400 hektáron. Érettségi vizsga tanulmányi programok, amelyek egymással négyéves főiskolai programot. Beiratkozott hallgatók ezek a programok várják, hogy beléphessenek a munkaerőpiacra következő érettségi, vagy kérjen felkészülés posztgraduális tanulmányok vagy további szakmai tanulmány. Hiwassee Főiskola Lovas Központ A Hiwassee Főiskola Lovas Központ ad otthont a Lovas Tanulmányok program Hiwassee Főiskola. Amellett, hogy mely ideális oktatási környezet lovas tanulmányok diákok, Hiwassee Főiskola Lovas Center egy első osztályú beszállás és képzési lehetőséget nyitott a nagyközönség. Filozófiánk egyszerű ... a ló az első! Mi szakosodott biztosító a legjobb ellátást a ló. Hiwassee Főiskola Lovas Központunk teljes ellátást és legelő ellátás ellátás, lovasoktatás, és a levont a nagyközönség, valamint a Hiwassee főiskolások. Hiwassee Főiskola Lovas Tanulmányok Hiwassee Főiskola 4 éves Lovas Tanulmányok szak kínál BA Lovak Menedzsment és Képzés és BS Lovak Science! A Lovas Tanulmányok programot kínál két szám tanulmányi diákok számára. A lovak Science program egy előre állatorvosi vizsgálat, amelynek középpontjában a lovak és a lovak menedzsment és képzési program a diákok, akik szeretnék folytatni a karrierjét a lovak iparban, mint tréner, lovaglás oktató, vagy pajta vezetője. Hiwassee Főiskola Lovas-központ hallgatói arányt fórumon hallgatói tulajdonú lovak. LÓ Science (BS) A lovak Science program biztosítja az alapot a válás aktívan részt... [-]

Agglegény A Nemzetközi üzleti Menedzsment Ló

Aeres University of Applied Sciences
Campus Nappali 2 év September 2017 Hollandia Dronten Almere Kanada Halifax + 3 további

Az angol-tanított főiskolai diplomát Nemzetközi Equine Business Management egy üzleti adminisztráció diplomát, ahol a ló központi szerepet játszik. Ügyviteli témák teszik ki a 70% -át a Nemzetközi Equine Business Management kurzus. Míg a lovakkal kapcsolatos témák teszik ki a maradék 30%. [+]

Továbbá a program elindítása: tanév 2018- 2019 Az angol-tanított főiskolai diplomát Nemzetközi Equine Business Management egy Business Administration fokozat, amelyben a ló központi szerepet játszik. Ügyviteli témák teszik ki a 70% -át a Nemzetközi Equine Business Management kurzus. Míg a lovakkal kapcsolatos témák teszik ki a maradék 30%. A hangsúly a ló vezetés könnyebbé teszi a diákok számára, hogy felszívja az információkat az üzleti adminisztráció témákban, mint a marketing és a közgazdaságtan. Írás üzleti tervek Az egyik dolog, hogy a diákok megtanulják a vizsgálat ideje alatt a program, hogyan kell írni politika emlékeztetőket. A hallgató ki kell választania egy aktuális téma az ágazatban, mint a dopping a lovassport vagy azonosítása és nyilvántartása, például, és hozzon létre egy politika is. A diákok azt is megtanulják, hogyan kell összeállítani az üzleti terveket. Az üzleti terv lehet egy lovas kereskedelmi tevékenységet, de nem szükséges. Azt azonban fontos a diákok a nemzetközi Equine Business Management diplomát, hogy bizonyos korábbi tapasztalata a ló ágazatban. Amíg nem kell a saját a saját ló annak érdekében, hogy az ilyen mértékű, mi tartja fontosnak, hogy van némi ismerete az ágazat, és van némi tapasztalata a munka a lovakkal. Broad oktatás Az előny a 70/30 osztott a program, hogy a diákok kapnak széles körű oktatás, amely felkészíti őket a különböző karriert. Pályakezdő munkát találni belül és kívül egyaránt az ágazat. Befejezése után a program, akkor van egy szilárd mértékben, hogy lesz egy értékes eszköz a munkaerőpiacon. Pályakezdő megtalálható dolgozó sok különböző helyen. Néhányan úgy dönt, hogy saját vállalkozás indítására.... [-]