Agrártudomány Alapdiploma malang Indonéziában

Agrártudomány Graduális Tanulmányok Megtekintése 2017 malang Indonéziában

Agrártudomány

Az alapdiploma a felsőoktatás egyik jellegzetes képzési formája. Azok szerezhetnek ilyen diplomát, akik 3-7 évet szánnak az adott képzés elvégzésére. A bölcsészet és a természettudomány számos területén szerezhetünk alapdiplomát.

A mezőgazdasági képzéseken számos a területhez kapcsolódó alterülettel találkozhatnak a diákok. A képzések lehetnek általánosak, de akadnak szakirányos programok is. A tananyag jellemzően olyan alaptémakörökből épül fel, mint a növénytan, a mezőgazdasági marketing, a mezőgazdasági vegyszerek, a talajkezelés és az állattartás.

Indonézia elfogadta a magas színvonalú oktatási rendszer, amely az oktatás három alapvető szintje a legmagasabb szintű, hogy az egyetemi szintű. Az utóbbi időben az ország frissített öt főiskolák teljes egyetemi szinten azzal a céllal, elhelyezésére is, a nemzetközi diákok, akik szeretnének tanulni Indonéziában. A felsőoktatási programok Indonéziában által akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Testület a felsőoktatásban. A nemzet 's főváros Jakarta.

Az egyik legnagyobb városok Indonéziában, Malang híres gazdag történelmi és kulturális értékkel bír. A tökéletes hely a tervezők számára, hogy tárja fel. Ez ideális hely a feltörekvő építészek tanulni, és véghezvitele kutatás.

Kérj Információt Agrártudomány Alapdiplomák malang Indonéziában 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Agrártudomány Indonézia Szegény.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés!

or search for similar programs here