Filter
Alapdiplomák
Ausztrália A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Vesd össze Agrártudomány Graduális Tanulmányok Ausztráliában 2019

A Bachelor 's mértékben vezethet az oktatási ajtók, lehetőséget biztosítanak a szakmai előmenetel, illetve megalapozza az a törekvés felsőfokú. Célunk, hogy segítsük a leendő hallgatók navigálni a program kiválasztási folyamat sikeres volt. Mi a dolgok egyszerűen azáltal, hogy racionalizálja a keresést.

A mezőgazdaság-tudomány sok különböző témát foglal magába, ráadásul világszerte számos egyetem kínál mezőgazdasági képzéseket. A témakörök között találjuk egyebek mellett az alábbiakat: élelmiszer-tudomány, mezőgazdaság, erdészet, agroökológia, állatorvostan, biológiai mérnök, az élővilág és a technológia határterületei és a növénytudomány.

Ausztráliában van egy támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók az egyetemi fok. Ők is adnak kölcsönt, és támogatások a posztgraduális hallgatók. Felsőoktatási kezdődik egyetemi végzettséggel, hogy a doktori fokozat kínált minden szakon.

A Legjobb Agrártudomány Graduális Tanulmányok Ausztráliában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Agrártudomány, Ausztrália

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Melbourne Polytechnic

Kombinálja érdeklődését a mezőgazdaság és a technológia területén, és legyen az iparág élvonalában a Melbourne Polytechnic mezőgazdaság és technológia bachelor fokozattal ... [+]

Kombinálja érdeklődését a mezőgazdaság és a technológia területén, és legyen az iparág élvonalában a Melbourne Polytechnic mezőgazdaság és technológia bachelor fokozattal , amelyet a La Trobe Egyetemmel közösen kínálnak.

A Bachelor of Agriculture és Technológia egy egyedülálló három éves diplomát fő tanulmányok:

AgribusinessMezőgazdasági üzemtanAkvakultúraSzőlészeti és bortermelés

Megjegyzés - Helyi diákok

Helyi vagy belföldi diákoknak meg kell jegyezni, hogy ezt a diplomát a Melbourne Polytechnic kínálja a La Trobe Egyetemmel közösen. A diplomások a La Trobe Egyetem diplomáját kapják, és a mérnökök mértéke a La Trobe pecsétjét és logóját tartalmazza.... [-]

Ausztrália Melbourne
Július 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul