BACHELORSTUDIES

Részidős Ügyviteli tanulmányok Alapképzések Megtekintése az Amerikai Egyesült Sao Paulo Brazília 2021

Az alapdiploma megszerzéséhez el kell végezned a kötelező kurzusokat, melyeket a választott főiskola vagy egyetem kínál. A képzés befejezése 3-7 évig is tarthat attól függően, hol végzed a tanulmányaidat.

Pályakezdő Bachelor adminisztráció erős készségek, az üzleti döntéshozatal és a kommunikáció. Ennek oka, hogy a mértéke, ami hasonló a BBA program célja, hogy széles körű oktatás a funkcionális területek a társaság.

Brazíliában van három fok: BA - vesz igénybe 4-6 év alatt lehet elvégezni és a diákok is dolgoznak a tanárok befejezése után négy évvel a kutatás. Masters - vesz egy-két év, hogy elérjék, a doktori / PhD - a legnagyobb mértékben meg lehet tanulni, és úgy három-négy év, hogy elérjék. Ez a három fokkal lazán megfelel a három ciklus a bolognai folyamat - az európai felsőoktatási rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha el egy egyetemi diplomát egy európai egyetem, akkor kell minősíteni elérése Masters Brazíliában.

Ez a legnagyobb város Brazíliában, és ez látható a rendszert számos állami és magán felsőoktatási oktatási központok. Néhány világszerte elismert egyetemek, mint a University of Sao Paulo, Pápai Katolikus Egyetem Sao Paulo és Sao Paulo State University található itt.

Kérj Információt Részidős Ügyviteli tanulmányok Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Sao Paulo Brazíliában 2021

3 Találatok Ügyviteli tanulmányok, Sao Paulo Filter

Diplomát adminisztráció

Faculdade Das Américas (FAM)
Alapképzés
<
Nappali
<
8 félévek
Portuguese (Brazil)
Campus

A tanfolyam Igazgatósága lehetővé teszi a szakmai cselekedni, mint a menedzser a pénzügyi, anyagi vagy emberi, befolyásoló döntéshozatalt rendelkezésre álló forrásokat. ...

Tovább

Diplomát adminisztráció

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)
Alapképzés
<
Részidős
<
8 félévek
Portuguese (Brazil)
Campus

A tanfolyam Igazgatóságát, hogy a Nemzetközi Főiskola "Campos Salles" eszközöket és innovatív tanítási gyakorlat, amely összeköti az elmélet és gyakorlat.

Tovább

Adminisztráció

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)
Alapképzés
<
Nappali
<
8 félévek
Portuguese (Brazil)
Campus

A Közigazgatási képezi szakmai tanfolyam szükséges szinte minden osztály egy magán- vagy állami szervezet felelős tervező és stratégiák kezelésére az emberi, anyagi, pénzügyi ...

Tovább