Alapdiploma new Plymouth Új-Zélandon

A Legjobb Alapképzések new Plymouth Új-Zélandon 2017

Alapképzés

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A Bachelor egy egyetemi diploma által követett sok diák. Ez a négy év mértékű biztosít a készségek és ismeretek a diplomások kell kötnie a karrier tanulmányi területen, amely magába foglalja a legkülönbözőbb témákban.

Új-Zéland egy szigetország a Csendes-óceán délnyugati részén. Az ország földrajzilag két fő landmasses -, hogy az Észak-és Dél-szigetek - és számos kisebb sziget. Külföldi diákok kell, hogy a tanuló vízumot, és megfelelő szinten készpénz költeni annak érdekében, hogy vállalja a tanulmányok egy új-zélandi székhelyű oktatási intézmény. Új-Zéland oktatási intézmények tájékoztatják a megfelelő bevándorlási hatóságok, ha a hallgató már nem, hogy részt vegyen a beiratkozott tanfolyamok, akik ezt követően felfüggesztheti vagy megszüntetheti, hogy a diákok 's vízum. Az oktatási intézmények gyakran cserélni a beiratkozási és a részvétel elektronikus úton az adatokat más kormányzati szervek feladata, hogy tanulói segítséget.

New Plymouth központja a fő gazdasági tevékenység. Bevonása az oktatási intézmények, mint például a nyugati Institute of Technology, Francis Douglas Memorial College és Szent Szív 's College hozzáadott több értéket New Plymouth ' s oktatási színvonalat.

Alapképzések Összevetése new Plymouth Új-Zélandon 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Alapképzés Új-Zéland New Plymouth.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Új-Zéland!

or search for similar programs here