Alapdiploma a Sligo Írországban

A Legjobb Alapképzések a Sligo Írországban 2017

Alapképzés

Bachelor fokos akkreditált főiskolák és egyetemek is jelentős fokozása kövek felé a sikeres karrier.A leggyakoribb típus a graduális program egy agglegény 's diplomát, általában oda négy év után a sikeres tanulmányi

A Bachelor egy egyetemi diploma által követett sok diák. Ez a négy év mértékű biztosít a készségek és ismeretek a diplomások kell kötnie a karrier tanulmányi területen, amely magába foglalja a legkülönbözőbb témákban.

Írország egy sziget észak-nyugati részén kontinentális Európában. Ez a harmadik legnagyobb szigete Európa és a huszadik legnagyobb szigete a Földön. Annak keletre a nagyobb sziget Nagy-Britannia, amelyből van elválasztva az Ír-tengeren.

Az egyik legnépesebb városa, Írország, Silgo, ismert a haladás a feltörekvő technológiákra és a vállalkozói szellemet.Ez a város néhány, a legjobb IT-és a technológia alapú egyetemek és oktatási intézmények, mint például Institute of Technology Sligo és a Szent Angéla 's College, Sligo

Alapképzések Összevetése a Sligo Írországban 2017

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra Alapképzés Alapképzés Írország Sligo.  Próbáld meg inkább ezt: Alapképzés Írország!

or search for similar programs here